Πάνος Καμμένος: Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο σας σήμερα φέρνετε τα πυρηνικά του Ιντσιρλικ στα Σκόπια.

Μου ασκήσατε κριτική όταν αγωνιζόμουν για την ενδυνάμωση της συμμαχίας μας με τις ΗΠΑ. Συμμαχία όμως με ίσους όρους και όχι ως προτεκτοράτο. Σήμερα λοιπόν, ετοιμάζεστε να ψηφισετε την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, που θα επιφέρει στην μεγάλη νατοϊκή βάση εκεί την μεταφορά των πυρηνικών του Ιντσιρλικ. (Εξέλιξη την οποία ο «νατοϊκός» Καμμένος απέρριψε για την Ελλάδα).

Δεν συνειδητοποιείτε τον βιασμό της Δημοκρατίας στην γειτονική χώρα με τις φυλακίσεις και αποφυλάκιση βουλευτών μέχρι να «πειστούν» να ψηφίσουν.

Κυρίως όμως δεν βλέπετε τις εξελίξεις και με τις αλλαγές συνόρων που έρχονται. Και θα ξεκινήσουν από το Κόσοβο, θα συμπεριλάβουν τα Σκόπια και την Βοσνία.

Άκουσα και τον κύριο Κουμουτσάκο να επαναλαμβάνει το παραμύθι ότι εμείς θα μπορούσαμε να ρίξουμε την κυβέρνηση με την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας. Πέραν του ότι και να ψηφίζαμε θα έφταναν μέχρι τους 144 βουλευτές ενώ απαιτούντο 151 για να πέσει κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία επισήμως δέχεται τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια. Άρα εμείς τέτοια πρόταση μομφής που αντίκειται στην βασική αρχή μας να μην συμπεριλαμβάνεται όρος Μακεδονία στο όνομα του γειτονικού κρατιδίου, δεν αποδεχόμαστε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.