ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ σοσιαλδημοκρατία το ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Το Κίνημα Αλλαγής «απομακρύνεται από τις ιδέες της σοσιαλδημοκρατίας» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο περιθώριο της παρουσίασης του βιβλίου της υπουργού Πολιτισμού, Μυρσίνης Ζορμπά, «Ανδρέας Παπανδρέου – πολιτισμικό πορτρέτο», που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στη Στοά του Βιβλίου.

«Μακάρι να αλλάξει» σχολίασε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και εκτίμησε ότι «δεν έχει καμία προοπτική, έτσι όπως διαμορφώνεται η ταύτισή του με τη Νέα Δημοκρατία».

Απ’ την πλευρά της η κ. Ζορμπά εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο προοδευτικός χώρος βρίσκεται σε διαδικασία αναδιάταξης, που αποτελεί φυσικό επακόλουθο του προβληματισμού των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν με ευθύνη τα πολιτικά πράγματα της χώρας.

«Ο χώρος της προοδευτικής, αριστερής ή κεντροαριστερής παράταξης, νομίζω ότι αναδιατάσσεται» είπε η υπουργός και χαρακτήρισε θετική την διαδικασία αυτή, δεδομένου, όπως είπε, «ότι πάντοτε, μπροστά σε νέα δεδομένα, η αίσθηση επιβίωσης ή η διεκδίκηση μιας καινούργιας θέσης, είναι φυσικό να προκύπτει για τους ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν με ευθύνη και με προβληματισμό τα πολιτικά ζητήματα στη χώρα».

 

Πηγή: https://www.efsyn.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.