ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ τον αντικαρκινικό νόμο, παντού

Ο καρκίνος πρέπει να αντιμετωπιστεί με τόλμη και γνώση. Και σε ό,τι αφορά την Πολιτεία, με ένα σχέδιο δράσης που θα δίνει έμφαση στην πρόληψη, στην έγκαιρη διάγνωση, στη σωστή θεραπεία και προπαντός στην ανακούφιση των ασθενών, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και κατέθεσε τις πέντε βασικές προτάσεις του κόμματος γιο την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου: Πλήρης εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, επιτάχυνση των διαγνωστικών εξετάσεων, άμεση διενέργεια ακτινοθεραπειών, δημιουργία ειδικών κέντρων αντιμετώπισης καρκίνου και τέλος στις ουρές των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ.

«Βασική μας προτεραιότητα αποτελούν οι πολιτικές πρόληψης του καρκίνου». Έμφαση έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, στον αντικαπνιστικό νόμο που όπως είπε θα εφαρμοστεί πλήρως και απολύτως και εξήγησε: «Όχι ως υποχρέωση και τιμωρία, αλλά ως δικαίωμα όλων να ζήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα και όσο το δυνατόν περισσότερο».

Σήμερα το λογότυπο της ΝΔ ενσωμάτωσε το λογότυπο και το χρώμα της Παγκόσμιας Μέρας Κατά του Καρκίνου, ώστε να συμβάλλει στην εκστρατεία ενημέρωσης που εδώ και 3 χρόνια έχει αρχίσει η Διεθνής Ένωση κατά του Καρκίνου.(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.