Τι άλλο περιμενέτε να ακούσετε απο τον Μιχαλολιάκο: ”Θα ήμουν χαρούμενος στο κόμμα του Χίτλερ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέλος του κόμματος του Αδόλφου Χίτλερ θα ήταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος εάν ζούσε στην Γερμανία του 1933 και θα ήταν «ιδιαίτερα χαρούμενος» για αυτό, όπως είπε. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε δηλώσει, ακόμη, σε συγκέντρωση “συναγωνιστών”, ότι κάποτε οι χρυσαυγίτες «θα αναμετρηθούν με την αστυνομία» αφού «δεν θα υπάρχει στρατός, μόνο εμείς θα υπάρχουμε».
Όπως φαίνεται στο βίντεο που αποκαλύπτει  η Αυγή, ο Μιχαλολιάκος το καλοκαίρι του 2011 σε συγκέντρωση στα γραφεία του νεοναζιστικού κόμματος στην Λαμία, αναφέρεται σε σχέσεις αστυνομικών εν αποστρατεία με την Χρυσή Αυγή, αλλά κατηγορεί και την Εκκλησία ότι φιλοξενεί αλλοδαπούς μοναχούς στα μοναστήρια καθώς κατά τον ίδιο «πας παπάς πρέπει να είναι πρώτα Έλλην και μετά χριστιανός».
https://www.youtube.com/watch?v=AMtSeXLJawMrn
Στο πλαίσιο αυτό οι χρυσαυγίτες ήθελαν να πραγματοποιούν ελέγχους στα μοναστήρια για να βρίσκουν αλλοδαπούς. Ο Μιχαλολιάκος είχε πει ότι εμπνεόμενος από έναν Κροάτη εγκληματία πολέμου, που είχε δηλώσει πως «προκειμένου να σώσω την Κροατία, ας πάω στην κόλαση», ήταν διατεθειμένος να «λερώσει τα χέρια του» και δεν τον ενδιέφερε «εάν θα μας πουν ρατσιστές και ναζιστές». Επιπλέον ανέφερε ότι τον ενοχλούν και τα γένια των κληρικών! 
«Πρώτον, να ξυριστούν. Δεύτερον, δεν υπάρχει τίποτα δογματικά, το οποίο να επιβάλλει το ανύπαντρο των δεσποτάδων, αυτό το κάναν επί Βυζαντίου επειδή κλέβανε κάποιοι δεσποτάδες και δεν υπάρχουν… Ακόμα και πολλοί από τους Απόστολους του Χριστού ήταν παντρεμένοι. Η αγαμία είναι μόνο για τους μοναχούς οι οποίοι αφιερώνονται τελωσπάντων και τα λοιπά… Ο δεσπότης μπορεί να έχει οικογένεια.
[…] Και από εκεί και πέρα θα πρέπει να υπάρχει μια εθνική κατεύθυνση. Εγώ είμαι υπέρ αυτού που λέει ο Περικλής Γιαννόπουλος “πας παπάς όστις δεν είναι πρώτα Έλλην και μετά χριστιανός ξουραθισθήτω”. Και να σου πω και κάτι άλλο που είχε πει ένας Κροάτης εγκληματίας πολέμου, ένας καθολικός, ο Τσέπενατς, που του λέει ένας καρδινάλιος “μα θα πας στην κόλαση”, του λέει “προκειμένου να σώσω την Κροατία, ας πάω στην κόλαση”.
Κατάλαβες; Και εμείς αυτό πιστεύουμε το ίδιο. Εμείς θέλουμε να σώσουμε την Ελλάδα, όχι την ψυχή μας. Όσοι θέλουν να σώσουν την ψυχή τους στα μοναστήρια. Ντάξει; Και τα χέρια μας είμαστε διατεθειμένοι να τα λερώσουμε και ρατσιστές να μας πούνε δεν μας νοιάζει και ναζιστές να μας πούνε δεν μας νοιάζει. Απλώς είμαστε Έλληνες που ζούμε στο 2011. Εγώ αν θέλεις να στο πω αν ζούσα στη Γερμανία του ’33 θα ήμουν μέλος του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος και θα αισθανόμουν ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό. Αλλά είμαι Έλληνας και ζω στο 2011, αυτό θα ήμουν εκτός αν είμαι δηλαδή κανας ψυχοπαθής, φετιχιστής να παίζουμε στρατιωτάκια, μαζεύουνε παράσημα και φοράνε κάτι κράνη, οι οποίοι όλοι κατά βάση θα τους βρεις σε κάτι ΠΑΣΟΚ, Νέες Δημοκρατίες, όλοι βολεμένοι. Κατάλαβες; Δεν ξέρω αν σου απήντησα», είχε πει ο Μιχαλολιάκος συζητώντας με χρυσαυγίτη της Λαμίας.
Παράλληλα στην συγκέντρωση εκφράστηκε έντονη δυσαρέσκεια γιατί ο στρατός και η αστυνομία «φαίνεται να μην υπάρχουν και να είναι προς διάλυση». Ακόμη τονίζεται ότι υπάρχουν «πολλές συμπάθειες (σ.σ.: προς την ΧΑ) στις καταδρομές (σ.σ.: εννοεί τις μονάδες καταδρομών του στρατού)». Μάλιστα, ένας πρώην καταδρομέας ακούγεται να λέει ότι θα ήθελε στην Ελλάδα υποχρεωτική θητεία στα 18, στρατιωτικά σχολεία και στρατιωτικά Λύκεια, «όπως έχει η Τουρκία».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.