Βόμβα από τον Πανο Καμμενο για τους λόγους που η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Ανδρουλακη

Μία περίεργη ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ / Twitter έκανε o Πάνος Καμμένος – πρώην υπουργός Άμυνας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα.
Σε ανάρτηση του ο Πάνος Καμμενος αναφέρει:

Ανδρουλάκης για παρακολουθήσεις: «Ψάχνω την τυπική αιτιολογία, την πραγματική την ξέρω…»

Νωρίτερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στην υπόθεση των παρακολουθήσεων σημείωσε: «Περιμένω να με ενημερώσει η ανεξάρτητη αρχή. Υπάρχει μία απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έβγαλε αντισυνταγματικό το νόμο του κ. Τσιάρα και λέει ότι πρέπει να μάθουμε την τυπική αιτιολογία.

Την πραγματική την ξέρω, είναι τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ το 2021. Το τυπικό ψάχνουμε για να συνεχίσουμε τον δικαστικό αγώνα. Είμαι τόσα χρόνια στην πολιτική και ξεκίνησαν να με παρακολουθούν μόλις ξεκίνησα εκστρατεία και σταμάτησαν όταν βγήκα πρόεδρος. Μην υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Ψάχνω την τυπική αιτιολόγηση που το ΣτΕ τους καλεί να μου πουν για να συνεχίσω τον αγώνα μου και να πάνε εκεί που πρέπει αυτοί που έστησαν τέτοιο παρακράτος εν έτει 2024 στην Ελλάδα».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.