Κασσελάκης: «Δεν θα σας διαψεύσω, σηκώστε ανάστημα και πάμε να χτίσουμε αυτό το κίνημα»

Στην Αστυπάλαια βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, καθώς λόγω του καιρού δεν μπορεί να συνεχίσει την περιοδεία του στα υπόλοιπα νησιά. Ωστόσο επέλεξε την διάδραση μέσω του Instagram όπου ανεβάζει βίντεο από το όμορφο νησί και απαντά σε ερωτήσεις χρηστών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ερώτημα που απάντησε, για το αν θα επισκεφθεί την Ρόδο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε δείχνοντας τα κύματα στη θάλασσα ότι «θα προσπαθήσουμε σήμερα το βράδυ» και πως «μέχρι 6 μποφόρ μάλλον θα το δοκιμάσουμε, αλλά δεν μπορώ να το υποσχεθώ κι εγώ τις υποσχέσεις μου τις τηρώ».

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι είναι εδώ για να προσφέρει στην πατρίδα την οποία αγαπά. «Δεν θα σας διαψεύσω, από κει και πέρα σηκώστε ανάστημα και πάμε να χτίσουμε αυτό το κίνημα, να υπάρξει επιτέλους μια κάθαρση στο πολιτικό σύστημα, σε όλο αυτό το κύκλωμα από ρουσφέτια και εξαρτήσεις, σε όλη αυτή την ξύλινη δηθενιά που κυβερνά τη χώρα. Καιρός να υπάρχει αξιοκρατία στην πολιτική του τόπου μπας και δούμε άσπρη μέρα».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.