Νίκος Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται να μην δώσει ο ελληνικός λαός λευκή επιταγή στο σύστημα εξουσίας της ΝΔ

Από τα Μέγαρα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επισήμανε ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών ότι “ το ΠΑΣΟΚ ως ισχυρή αντιπολίτευση στις 9 Ιουνίου θα βάλει τα δυο πόδια του συστήματος εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας σε ένα παπούτσι και στις επόμενες εθνικές εκλογές θα έχετε μια άλλη κυβερνητική επιλογή.

Στις 9 Ιουνίου κρίνεται να μην δώσει ο ελληνικός λαός λευκή επιταγή στο σύστημα εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας. Αν πήραν 41% και ζούμε ό,τι ζούμε, φανταστείτε τι θα γίνει αν ο κ. Μητσοτάκης βγει αλώβητος από τις ευρωπαϊκές εκλογές”.

“Η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει μια θεσμική αντιπολίτευση, αλλά μια αντιπολίτευση που θα την βοηθά να πετάει την μπάλα στην κερκίδα. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα επιτρέψει να παρακμάσει η πολιτική στον τόπο. Η πολιτική είναι λύση , δεν είναι σόου προς διασκέδαση” τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

“Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, είναι αυτή που πονάει πραγματικά τη Νέα Δημοκρατία γιατί θα έχουν ισχυρή αξιόπιστη και σοβαρή αντιπολίτευση. Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ ισοδυναμεί με φραγμό στην αλαζονεία, την ατιμωρησία και τη διαφθορά” συμπλήρωσε χαρακτηριστικά o Ν. Ανδρουλάκης.

“Ήταν σημαία της Νέας Δημοκρατίας να πατάξει την εγκληματικότητα μετά τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που αντιμετώπιζε ιδεοληπτικά τέτοια ζητήματα” σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης κάνοντας αναφορά σε μια σειρά από αιματηρά γεγονότα που ανέδειξαν την αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής.

“Τι έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία στον τομέα της ασφάλειας στη Δυτική Αττική και σε άλλες περιοχές; Ήταν μόνο λόγια για να έρθουν στην εξουσία. Για εκείνους το κράτος δεν είναι ο υπηρέτης του πολίτη, αλλά το εργαλείο τους για να μένουν στην εξουσία. Για τη Νέα Δημοκρατία το κράτος είναι λάφυρο” πρόσθεσε.

Ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε ότι κάποιοι πολιτικοί σχηματισμοί λειτουργούν ως κόμματα-πάρκινγκ της δυσφορίας του ελληνικού λαού. “Τους στηρίζουν για να κατευθυνθεί εκεί η ψήφος δυσαρέσκειας ώστε στη συνέχεια να συνεργαστούν εύκολα με τη Νέα Δημοκρατία, όπως έκανε ο κ. Βελόπουλος όταν ο κ. Μητσοτάκης άλωσε την ΑΔΑΕ” θύμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

“Μετά τις επιστολές του Ιησού, ο Κυριάκος Βελόπουλος -που τελευταία κάνει πολλές αναφορές στο ΠΑΣΟΚ- μπορεί να μας πουλήσει και επιστολές του Ανδρέα Παπανδρέου. Εκεί μπορεί να φτάσει” πρόσθεσε.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.