Απίθανα πράγματα! Ο Παύλος Μαρινάκης επιβεβαίωσε οτι οι δύο υπουργοί Επικρατείας του Μητσοτάκη πήγαν σε ρόλο “κυανόκρανου” την Κυριακή το βράδυ στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Παύλος Μαρινάκης επιβεβαίωσε στο press room ότι δύο υπουργοί της κυβέρνησης συναντήθηκαν με τον μεγαλοεπιχειρηματία και εκδότη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ», «ΤΟ ΒΗΜΑ» και του τηλεοπτικού σταθμού Mega, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για φιλική συνάντηση το βράδυ της Κυριακής, επιβεβαιώνοντας την αναφορά για τη συνάντηση των δύο υπουργών με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έκανε δύο φορές στη Βουλή ο Νίκος Ανδρουλάκης, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις κατηγορίες που του είχαν εκτοξεύσει κυβερνητικά στελέχη περί «θυρωρού» συμφερόντων.

Η επιβεβαίωση του Παύλου Μαρινάκη για τη συνάντηση δύο υπουργών της κυβέρνησης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έρχεται ενώ όλες αυτές τις ημέρες η κυβέρνηση κατήγγειλε την αποκάλυψη της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», για μονταζιέρα στις ηχογραφημένες συνομιλίες του σταθμάρχη και μηχανοδηγών, ως πίεση και παραπληροφόρηση από οικονομικά συμφέροντα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.