Δυνατή Ελλάδα

Μαρινάκης: Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα για τους αγρότες – Εξαντλήθηκαν τα περιθώρια παρεμβάσεων για τα αιτήματά τους

Την στιγμή που οι αγρότες τονίζουν πως δεν τους ικανοποίησαν τα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, και θα επιστρέψουν στα μπλόκα τους μετά την ολοκλήρωση της Agrotica, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως «εξαντλήθηκαν τα περιθώρια σε σχέση με τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης για τα αιτήματα των αγροτών».

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε στον Alpha πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός απάντησαν δίκαια στα αιτήματα των αγροτών. «Ο πρωθυπουργός ήταν πολύ συγκεκριμένος σε όσα είπε. Η κυβέρνηση ακούει τις ανάγκες της κοινωνίας, και χωρίς να λέει περισσότερα από όσα μπορεί να κάνει, απαντάει σε αυτές. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης απάντησε στην συντριπτική πλειοψηφία των βασικών αιτημάτων των αγροτών. εξαντλήθηκαν τα περιθώρια σε σχέση με τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης για τα αιτήματά τους».

Παράλληλα, ανέφερε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μετά το 2019, έχει διαχειριστεί πολλές κρίσεις και πολλά απρόβλεπτα γεγονότα. «Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν. Τα μέτρα είναι αυτά και δεν υπάρχουν άλλα. Είναι δεδομένο πως θα κάνουμε μεγαλύτερους ελέγχους. Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας».

Για το ενδεχόμενο αγροτικών κινητοποιήσεων, τόνισε πως «με δεδομένο όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν θεωρώ πως θα φτάσουμε σε τέτοιο σημείο. Μέσα από τον διάλογο δεν νομίζω να φτάσουμε σε αδιέξοδο. Πιστεύουμε πως δεν θα βρεθούμε σε ένα τόσο δυσάρεστο σημείο και η κυβέρνηση έχει καθήκον να υπερασπιστεί όλους τους πολίτες. Θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματα όλων».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.