Σπέτσες: Το προγραμμα της συνάντησης των βουλευτων του Συριζα

Συνολικά 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα παραστούν στην συνάντηση εργασίας, που έχει συγκαλέσει για το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο ο Στέφανος Κασελάκης στις Σπέτσες. Ο πρόεδρος του κόμματος έχει μεταβεί από την Πέμπτη το βράδυ στο νησί του Σαρωνικού μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ.

Από σήμερα το πρωί τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναχωρούσαν τμηματικά για τις Σπέτσες έχοντας στις αποσκευές τους τα PowerPoints με τα στοιχεία που θα παρουσιάσουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Από τις Σπέτσες θα απουσιάσουν ο Αλέξης Τσίπρας, η Έλενα Ακρίτα και η Όλγα Γεροβασίλη,

Με τίτλο «Τι έχουμε κάνει και ποιες είναι οι στοχεύσεις για το επόμενο διάστημα» ξεκινά απόψε η συνάντηση εργασίας. Πρόκειται για μια κίνηση εξωστρέφειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία θα βρεθούν στο επίκεντρο όλες οι νομοθετικές προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης το επόμενο διάστημα.

Η πρώτη σύσκεψη θα ξεκινήσει στις 16:30 στο σπίτι του Κασσελάκη. Το πρόγραμμα θα είναι πολύ «σφιχτό» με στόχο την παραγωγή όσο το δυνατόν περισσότερης δουλειάς.

Κάθε τομεάρχης θα κάνει μια 10λεπτη εισήγηση και θα παρουσιάσει με PowerPoint τις προτεραιότητες και το έργο στον τομέα ευθύνης του. Θα ακολουθεί συζήτηση και ερωταπαντήσεις διάρκειας 20 λεπτών.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές στο σπίτι του.

Το meeting εργασίας θα συνεχιστεί το Σάββατο από νωρίς το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι προγραμματισμένο να δειπνήσουν σε γνωστή ψαροταβέρνα του νησιού.

Την Κυριακή το πρωί θα ξεκινήσουν οι αναχωρήσεις.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.