Δυνατή Ελλάδα

Αποκαλύφθηκε το δόλιο σχέδιο Στίγκα – Έκανε deal με κυβέρνηση εν αγνοία των βουλευτών των Σπαρτιατών, ζητούν συνέδριο

Σκληρότατη επίθεση στον Βασίλη Στίγκα, που φαντασιώνεται ότι είναι ακόμη πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών, εξαπολύουν και οι 11 βουλευτές του κόμματος.
Απαντώντας στα περί τακτικών μαφιόζων, οι βουλευτές των Σπαρτιατών καταγγέλλουν ότι ο Βασίλης Στίγκας τις γνωρίζει γιατί τις εφαρμόζει ο ίδιος.
Επίσης κάνουν λόγο για αισχρές και συκοφαντικές δηλώσεις του σε βάρος εκλεγμένων βουλευτών, προσβάλλουν πρωτίστως τους 250.000 ψηφοφόρους μας πού είναι οι μόνοι στους οποίους λογοδοτούμε.
Στηλιτεύουν τη στάση του, λέγοντας πως φοβάται τις δημοκρατικές συνεδριακές διαδικασίες καταγγέλλοντας ταυτόχρονα, πως είναι πιόνι της κυβέρνησης.
Ο Βασίλης Στίγκας ερήμην, εν αγνοία των βουλευτών έκανε deal με την κυβέρνηση με αντάλλαγμα να πάρει 1,2 εκατ ετησίως ή 4,8 εκατ στην 4ετία εάν

1)Θάψει πολιτικά, απαξιώσει τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος ήταν η μοναδική αιτία που εκτοξεύθηκαν οι Σπαρτιάτες
2)Να ακολουθήσει μια φιλική αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση
3)Εάν χρειαστεί να στηρίξει την κυβέρνηση σε κάποια δυσκολία
4)Να αποκαλύψει με την πάροδο του χρόνου τον μηχανισμό Κασιδιάρη… 

Η ανακοίνωση των βουλευτών των Σπαρτιατών:

«Όποιος αναφέρεται σε τακτικές μαφιόζων είναι γιατί τις γνωρίζει και τις εφαρμόζει ο ίδιος.
Η σημερινή παράσταση Στίγκα στην Ολομέλεια της Βουλής, είχε σκηνοθετηθεί από την κυβέρνηση, τον οποίο χρησιμοποίησε ως πιόνι.
Οι αισχρές και συκοφαντικές δηλώσεις του σε βάρος εκλεγμένων βουλευτών, προσβάλλουν πρωτίστως τους 250.000 ψηφοφόρους μας πού είναι οι μόνοι στους οποίους λογοδοτούμε.
Γιατί φοβάται το συνέδριο του κόμματος και τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες ο Στίγκας;
Γιατί γνωρίζει ότι είναι ο μόνος που έχει λειτουργήσει και λειτουργεί εξωθεσμικά και παράνομα, παραβιάζοντας το καταστατικό, μη στελεχώνοντας όργανα άσκησης ελέγχου του και παρακωλύοντας το άνοιγμα του κόμματος στη βάση που το έφερε στη Βουλή.
Η κοινοβουλευτική ομάδα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ανοίγει το κόμμα στην κοινωνία, με περιοδείες και προσυνεδριακές συνδιασκέψεις μας σε όλη την επικράτεια για μία ισχυρή αντιπολίτευση, μέσα στη βουλή και σε όλη την Ελλάδα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΡΒΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ»

Σπαρτιάτες: Τι απαντούν οι 3 βουλευτές που διέγραψε ο Στίγκας

Στο περιστύλιο της βουλής μεταφέρθηκε η αντιπαράθεση των βουλευτών των «Σπαρτιατών» με τον πρόεδρο του κόμματος κ. Στίγκα.
Τα τρία μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, τα οποία διέγραψε με απόφαση του ο πρόεδρος κ. Στίγκας, προχώρησαν σε δηλώσεις κατά του προέδρου συντηρώντας την ένταση που έχει λάβει χαρακτήρα «τσουνάμι» και απειλεί ευθέως την ενότητα των «Σπαρτιατών», αν δεν την έχει υποσκάψει πλέον ανεπίστρεπτα.
Γιάννης Κόντης: Η ελληνική κοινωνία με γνωρίζει περισσότερα από 20 χρόνια. Δεν υπάρχει τίποτα από όσα λέει ο κ. Στίγκας. Είμαι δημόσιο πρόσωπο και δεν μου αξίζει ο τίτλος μαφιόζικο πρόσωπο. Δεν επιτρέπω σε κανένα να με χαρακτηρίζει έτσι.Σίγουρα δεν θα το αφήσω έτσι, υπενθυμίζω σε κάθε ενδιαφερόμενο πως μπήκα στη Βουλή με τις ψήφους 200 χιλιάδων ψήφων
Είναι ντροπιαστικό για πρόεδρο του κόμματος να λέει τέτοια πράγματα.
Ζητήσαμε να συσταθούν τα όργανα του κόμματος, όπως το καταστατικό προβλέπει. Αυτό μόνο ζητήσαμε, όπως είχαμε κάθεν δικαίωμα. Δεν είχαμε θέσει θέμα προέδρου, δεν είχαμε θέσει θέμα επιχορήγησης. Να σημειώσω πως φτάσαμε να μην ξέρουμε ότι δικαιούμαστε και έχουμε λάβει επιχορήγηση, μπήκαν τα λεφτά και μάλιστα πολλά στο ταμείο και δεν το γνωρίζαμε.
Προσωπικά, ήθελα να κατέβω με τους Έλληνες, η δικαιοσύνη δεν με άφησε και κατέβηκα με τους «Σπαρτιάτες». Παραμένουμκε στο κόμμα, ε./ιμαστε μέλη του κόμματος.
Ιωάννης Δημητροκάλης: Ο Στίγκας αρνείτο να εφαρμόσει το καταστατικό.
Συνέχεια ανέβαλε το ανοιχτό συνέδριο. Μας έλεγε να τα βρούμε εδώ κάτω να τα συμφωνήσουμε μέσα σε ένα γραφείο.
Θα βγούμε σε κάθε Περιφέρεια και θα γράψουμε μέλη στους «Σπαρτιάτες», το κόμμα δεν ανήκει σε κανέναν…
Ανήκει στις 250.000 ψηφοφόρους και σε κανένα πρόσωπο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα δικαστήρια
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς: Ο κ. Στίγκας διέπραξε ένα οιονεί πραξικόπημα. Περιφρονεί ως οιονεί σύγχρονος δικτατορίσκος τους ψηφοφόρους. Ο κ. Στίγκα με ανοίκειους χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε κατά εκλεγμένων βουλευτών. Διατελεί ένα ρόλο σύγχρονου εφιάλτη. Έστω και ανεξάρτητοι τιμούμε τον ελληνικό λαό.

Επικίνδυνος και άπληστος ο Στίγκας

Ο απομονωμένος πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες», Βασίλης Στίγκας, αποδείχθηκε επικίνδυνος καιροσκόπος, άπληστος και αλαζόνας, με μοναδικό στόχο να καρπωθεί τη χρηματοδότηση των κομμάτων, που για τους Σπαρτιάτες είναι 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο ή 4,8 εκατ. ευρώ την τετραετία.
Οι 11 από τους 12 βουλευτές των Σπαρτιατών ζητούν εδώ και εβδομάδες επίμονα τη σύγκληση συνεδρίου ώστε να εκλεγούν όργανα που δεν υπήρχαν.
Ο Στίγκας, φοβούμενος ότι μπορεί να χάσει τον έλεγχο, άρχισε με διάφορα μαγειρέματα να μπλοκάρει τις διαδικασίες, και όταν πιέστηκε αποφάσισε πως θα προχωρήσει σε συνέδριο μοναχά με άτομα της επιλογής του, παραβιάζοντας κάθε δημοκρατική διαδικασία.
Σήμερα, 31 Αυγούστου 2023 προέβη σε μια απαράδεκτη πράξη διαγράφοντας τρεις βουλευτές, οι οποίοι θεωρούν πως δεν είναι νόμιμος πρόεδρος του κόμματος, ενώ το 98% της κοινοβουλευτικής ομάδας ζητά την αντικατάσταση του προκλητικού και ανίκανου Βασίλη Στίγκα.
4b6443d0f73526645d419c32fbe12c9f_XL.jpg
Διέγραψε 3 βουλευτές

Στο μεταξύ, με αναφορές στην Greek Mafia «απαντά» ο επικεφαλής των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, στο δίκαιο αίτημα για έκτακτο συνέδριο.
Επίσης, όπως προειπώθηκε, διέγραψε τρεις βουλευτές.
Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Κατσιβαρδά, Ιωάννη Δημητροκάλλη και τον Ιωάννη Κόντη.
Ο Στίγκας έκανε λόγο για εκβιασμούς αλλά και για πρακτικές… Greek Mafia, παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι οι βουλευτές τον έχουν αμφισβητήσει πλήρως, αλλά και ότι ήταν ο ίδιος ο οποίος έχει πει «εγώ είμαι το κομματα, το κόμμα είναι δικό μου…».
Έπειτα από όλα αυτά λοιπόν, ο Βασίλης Στίγκας εμφανίστηκε μόνος του στην Ολομέλεια της Βουλής -χωρίς του βουλευτές των Σπαρτιατών- και ανέφερε πως «δεν νοείται σε μια Κ.Ο. οι βουλευτές της να δρουν αυτοβούλως και κατά μόνας, εκβιάζοντας τον Πρόεδρο, ουσιαστικά εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς».
«Οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα, το λέω με το θάρρος της γνώμης μου», ισχυρίστηκε και συνέχισε: «τα ξένα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek mafia μαφία και Don Corleone».
Όπως προσέθεσε την ώρα που η χώρα καίγεται και υπάρχουν τεράστια εθνικά θέματα, «κάποιοι επιλέγουν αυτή την κατάσταση για να κάνουν το δικό τους»!
Ο ίδιος, όμως, υποστήριξε ότι ως Σπαρτιάτης και ως Βασίλης Στίγκας δεν φοβάται και «στέκομαι όρθιος και θα στέκομαι».

Πλήρως απομονωμένος

O Βασίλης Στίγκας ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών είναι πλήρως απομονωμένος… οι 11 βουλευτές – από τους 12 – όπως φαίνεται και από την ανακοίνωσή τους είναι εξοργισμένοι, η εικόνα να κάθεται μόνος του στην Βουλή είναι τραγική και δείχνει… ότι πλέον όλοι οι βουλευτές, οι πολιτευτές και οι 243.922 έλληνες και ελληνίδες που ψήφισαν Σπαρτιάτες… θέλουν Συνέδριο…

Οι 11 βουλευτές του κόμματος και σχεδόν 43 πολιτευτές ζήτησαν συνέδριο… ώστε να εκλεγούν όργανα στο κόμμα…
Ο Βασίλης Στίγκας ο Πρόεδρος του κόμματος είναι απομονωμένος.
Είπε στους βουλευτές εγώ είμαι το κόμμα, το κόμμα είναι δικό μου…
Εγώ θα επιλέξω εάν θα πάει το κόμμα σε συνέδριο…
Εγώ θα επιλέξω ποιοι θα συμμετάσχουν στο συνέδριο εάν τελικά διεξαχθεί…
Εγώ αποφασίζω…
Εγώ αποφασίζω και για την χρηματοδότηση…

Ο Βασίλης Στίγκας ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών νομίζει ότι διοικεί περίπτερο… και όχι κόμμα.
Οι Σπαρτιάτες δεν έχουν όργανα, το καταστατικό είναι διάτρητο… αλλά ο Βασίλης Στίγκας ο ντιλαδόρος με την ΝΔ πουλάει τους πάντες και με αυταρχισμό κάνει ότι θέλει…

Ο Βασίλης Στίγκας φοβάται το Συνέδριο γιατί ξέρει ότι θα εκδιωχθεί αφού κανείς δεν θα τον υποστηρίξει, η βάση των Σπαρτιατών δείχνει οργή.
Οι βουλευτές τον έχουν πλήρως αμφισβητήσει.
Εάν οι Σπαρτιάτες θέλουν να έχουν μέλλον, να αντικαταστήσουν τον Βασίλη Στίγκα, δεν εκπροσωπεί τα πατριωτικά ιδεώδη αλλά έχει βάλει ως προτεραιότητα την προσωπική του προβολή και ανέλιξη…
Ο Βασίλης Στίγκας είναι πραγματικό βαρίδι για τους Σπαρτιάτες… εάν δεν παρθούν άμεσα μέτρα το κόμμα θα συρρικνωθεί…

Οι Βουλευτές και οι πολιτευτές των Σπαρτιατών ζητούν συνέδριο…
Η σωστή θεσμική και δημοκρατική διαδικασία είναι να συγκληθεί έκτακτο συνέδριο και εκεί να τεθούν όλα επί τάπητος…
Ο Βασίλης Στίγκας ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών πρέπει να κριθεί σε έκτακτο συνέδριο…

Τασούλας (πρόεδρος Βουλής) προς Στίγκα: Υφίσταται η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών;

Να διατυπώσει εγγράφως αν υφίσταται ή όχι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών κάλεσε των επικεφαλής του κόμματος Βασίλη Στίγκα ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.
«Εκτιμώ από αυτά που είπατε ότι η σημερινή σας ομιλία είναι το κύκνειο άσμα της ύπαρξης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος σας όπως υφίσταται σήμερα και μάλιστα με πολύ βαριές αιτιάσεις.
Θα δω και τα πρακτικά αλλά θέλω να ξέρετε ότι λογικό είναι πως περιμένω και εγγράφως μια τέτοια διατύπωση αυτής της εξελίξεως ώστε να εκδοθεί και απαραίτητη ληξιαρχική πράξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας αμέσως μετά τις καταγγελίες που έκανε ο κ. Στίγκας από το βήμα της Ολομέλειας, κατά των βουλευτών του κόμματος του -οι οποίοι απουσίαζαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του- ότι είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από εξωθεσμικά κέντρα.

www.bankingnews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.