Μάντζος: «Κρυφή ατζέντα έχει η Νέα Δημοκρατία, όχι το ΠΑΣΟΚ» – ΒΙΝΤΕΟ

Στην κριτική της Νέας Δημοκρατίες ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κρυφή ατζέντα, απάντησε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος.

«Μιλά η ΝΔ για κρυφή ατζέντα του ΠΑΣΟΚ. Για τις προτάσεις μας που οδηγούν σε δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών και ανακούφιση των μισθωτών, των ελεύθερων επαγγελματιών, των συνταξιούχων, των πιο αδύναμων συμπολιτών μας, με τη μείωση άδικων φόρων» αναφέρει αρχικά ο κ. Μάντζος.

Και συνεχίζει: «αντιθέτως, είναι η ΝΔ εκείνη που έχει κρυφή ατζέντα με δύο μάλιστα κεφάλαια. Πρώτον, η έκθεση Πισσαρίδη και η αναφορά στο Σχέδιο “Ελλάδα 2.0” ότι “βασική φορολογική πολιτική είναι η ενσωμάτωση των εισοδημάτων σε ενιαία κλίμακα φορολογίας ανεξάρτητα από την πηγή. Άρα η ένταξη όλων των εισοδημάτων, ακόμη και των μερισμάτων, σε φορολόγηση που μπορεί να φτάνει και σε συντελεστή 44%!».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έθεσε στη ΝΔ το ερώτημα αν «παρήγγειλε, ναι ή όχι, το Νοέμβριο του 2022 από το ΙΟΒΕ μελέτη για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών;». Τόνισε ακόμη: «Τι λέει αυτό το επτασφράγιστο μυστικό της μελέτης και δεν μας το απαντούν από προχθές που ρωτώ; Τι σκοπεύουν να κάνουν; Θα πάνε σε αύξηση τεκμηρίων; Θα πάνε σε περιορισμό των εκπτώσεων από τα ακαθάριστα έσοδα; Τι ακριβώς έχουν δεσμευτεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή;»

«Αυτή είναι η κρυφή ατζέντα της ΝΔ» καταλήγει ο κ. Μάντζος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.