Χ.Θεοχάρης: Οι έμμεσοι φόροι πλήττουν τα φτωχότερα νοικοκυριά

Ο Χάρης Θεοχάρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, προχώρησε στην παραδοχή ότι οι έμμεσοι φόροι πλήττουν τα φτωχότερα νοικοκυριά!

«Πράγματι οι έμμεσοι φόροι πλήττουν τα χαμηλότερα νοικοκυριά ποσοστιαία στο εισόδημά τους» αναγκάστηκε να παραδεχτεί ο Θεοχάρης μιλώντας, με τον Γιάννη Ραγκούση να σχολιάζει: «Αυτό είναι η μεγαλύτερη ομολογία της φοροκαταιγίδας και της φοροκλοπής κυριολεκτικά που έχει διαπράξει αυτή η κυβέρνηση σε βάρος των ασθενέστερων».

Όπως τόνισε ο Γ.Ραγκούσης: «Ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, που ήρθαν για να μειώσουν τους φόρους και τις επιβαρύνσεις από τις πλάτες του ελληνικού λαού, τους πήραν από τις τσέπες, τους μισθούς και τις συντάξεις 4,5 δισ. μέσα στο 2022 και 1,5 δισ. φέτος. Αυτά τα πήραν όχι από τους έχοντες και κατέχοντες, τα πήραν από τους έμμεσους φόρους».

Στην προσπάθεια του να αμυνθεί, ο Χάρης Θεοχάρης, έκανε λόγο για ενίσχυση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων με τα… επιδόματα και το καλάθι του φτωχού και επανέλαβε το αφήγημα Κυρανάκη, ότι «οι έμμεσοι φόροι πληρώνονται από τους πλούσιους» επειδή εκείνοι καταναλώνουν περισσότερο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.