Οι αλλαγές στα ψηφοδέλτια του Μερα25 – Ποιους βάζει μεσα ο Βαρουφακης και ποιους πετάει έξω

Παρέμβαση ακόμα και στα ψηφοδέλτια του κόμματος κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης, προκειμένου να ξεπεράσει το όριο του 3% στις εκλογές. Ο γραμματέας του κόμματος ανακοίνωσε τις αλλαγές στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα:

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, μετακινείται από την Αχαΐα και από την Β’ Πειραιά στις εξής περιφέρειες: Β3 (Νότιο Τομέα) Αθηνών, Α’ Αθήνας, και Α’ Θεσσαλονίκης (την οποία εκπροσώπησε στην προηγούμενη Βουλή).
Η Σοφία Σακοράφα επιλέγει να παραμείνει επικεφαλής στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας, προκειμένου να δείξει πως πιστεύει ότι το ΜέΡΑ25 θα πάρει πολύ πιο ψηλά από το όριο του 3%.
Ο Δημήτρης Στρατούλης μετακινείται από την Β3 Νότιο Τομέα Β Αθηνών στην Β’ Πειραιά.
Ο Καθηγητής Νίκος Θεοχαράκης μετακινείται από την δεύτερη θέση του Ψηφοδελτίου Επικρατείας στη δεύτερη θέση της Β3 Νότιου Τομέα Β Αθηνών.
Τη δεύτερη θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας καταλαμβάνει η Πάολα Ρεβενιώτη, μετακινούμενη από την Α’ Αθήνας.
Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου μετακινείται από την τέταρτη θέση του Ψηφοδελτίου Επικρατείας στη δεύτερη θέση της Α’ Θεσσαλονίκης.
Την τέταρτη θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας το καταλαμβάνει ο Μιχάλης Κριθαρίδης, μετακινούμενος από την Α’ Θεσσαλονίκης.
Στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας εντάσσεται η ερμηνεύτρια Νένα Βενετσάνου.
Ακόμα, πέντε πρόσωπα εντάσσονται για πρώτη φορά ως υποψήφιοι σε τέσσερις μεγάλες εκλογικές περιφέρειας της επικράτειας – και οι πέντε στην τελευταία, τιμητική, θέση της περιφέρειας όπου θα κατέβουν:

Ο ηθοποιός και συνοδοιπόρος Γιώργος Χρανιώτης, στην Α’ Αθήνας.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης Μάκη (Θωμά) Μιχαλόπουλου, στην Α’ Θεσσαλονίκης.
Οι Γιάννης Κουζής, Καθηγητής-Ερευνητής στο πεδίο της Εργασίας και η Αλέκα Μακρή, Γυναικολόγος & Ακτιβίστρια στο χώρο του Φεμινισμού και της Αριστεράς, στη Β1 Περιφέρεια Αθήνας.
H οικονομολόγος και στέλεχος της Αριστεράς Νάντια Βαλαβάνη στο Ηράκλειο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.