Αυτούς θέλει να κλείσει φυλακή ο Ανδρουλάκης!

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης κινείται σε δύο άξονες: τις ποινικές ευθύνες των υπηρεσιακών παραγόντων και τις ποινικές ευθύνες των πολιτικών προσώπων (δηλαδή του Κ. Μητσοτάκη!). Και επ’ αυτού του πεδίου ανοίγει δρόμο για να στηρίξει κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ειδικότερα όταν ο Ν. Ανδρουλάκης λέει ότι στόχος του είναι να πάνε φυλακή όσοι τον παρακολούθησαν φέρεται να εννοεί όσους υπέγραψαν για την παρακολούθησή του, πρωτίστως δηλαδή για την εισαγγελέα της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου και τον πρ. διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα και δευτερευόντως για τους υπαλλήλους της ΕΥΠ που υπέγραψαν για την παρακολούθησή τους. Αυτά είναι πράγματα που αφορούν την έρευνα που διεξάγει και σήμερα η Δικαιοσύνη.

Αυτός όμως που ταράζει τα πολιτικά δεδομένα είναι ότι ο Ν. Ανδρουλάκης θα βάλει ως προαπαιτούμενο για την συμμετοχή του σε κυβέρνηση την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και μετά την σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα θα ζητήσει στην Εξεταστική να κληθούν οι Κ. Μητσοτάκης και ο τότε διευθυντής του γραφείου του. Επίσης θα ζητήσει να μην αναγνωριστεί η δυνατότητα επίκλησης απορρήτου, πράγμα που στην προηγούμενη Εξεταστική συνετέλεσε για να μείνουν κλειστά τα στόματα. Το πόρισμα της Εξεταστικής, λένε από το ΠΑΣΟΚ, θα εγκριθεί από τη Βουλή και πιθανότατα θα οδηγήσει σε Προκαταρκτική Επιτροπή για τα πολιτικά πρόσωπα, ήτοι τον Κ. Μητσοτάκη που ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.