Δυνατή Ελλάδα

Άδωνις Γεωργιάδης: Αυτό είναι το πρώτο του προεκλογικό σποτ – «Κάθε φορά που μας στοχοποιούν, κάτι καλό κάνουμε»

Το πρώτο του προεκλογικό σποτ ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου έδωσε στη δημοσιότητα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το ξέρω, αποτελώ στόχο. Ε και; Αφήστε τους να με σημαδεύουν. Όσο αυτοί με στοχοποιούν, τόσο εγώ παίρνω δύναμη για να εργάζομαι πιο σκληρά για το καλό όλων μας» τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης στην αρχή του βίντεο, ενώ στη συνέχεια κάνει έναν σύντομο απολογισμό των όσων έχουν επιτευχθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Να ξέρετε ότι κάθε φορά που μας στοχοποιούν, κάτι καλό κάνουμε για όλους τους Έλληνες. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα για την πατρίδα», ακούγεται να λέει στο τέλος του βίντεο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε το εν λόγω σποτ στα social media, γράφοντας τα εξής:

«Το πρώτο μου προεκλογικό σποτ έχει ως θέμα αυτό που ζω πχ αυτές τις μέρες. Αφού για εβδομάδες με στοχοποιούσαν επειδή οι τιμές στο αρνί και στο κατσίκι θα ανέβαιναν στα 14-17€, όταν τελικά κατορθώσαμε με την πολιτική μας να κρατήσουμε τις τιμές στα περσινά επίπεδα, με στοχοποιούν και πάλι αυτή τη φορά διότι οι τιμές παραείναι χαμηλές…αλλά μήν ανησυχείτε αντέχω (θερμές ευχαριστίες στον φίλο μου κ. Γιώργο Γκεζερλή για το concept και στα παιδιά του γραφείου μου για την παραγωγή. Τα σχόλια σας ευπρόσδεκτα)».

Δείτε το προεκλογικό σποτ:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.