Η αποκάλυψη Ανδρουλάκη στέλνει τον Μητσοτάκη στο Ειδικό Δικαστήριο με βαρύτατες κατηγορίες

Μία βόμβα μεγατόνων για τον Κυριάκο Μητσοτάκη επεφύλασσε στην χθεσινή του συνέντευξη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αποκάλυψε πως στη δεξίωση της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον ρώτησε αν θέλει να συμπράξουν, για να αλλάξει η ηγεσία της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δηλαδή να «φαγωθεί» ο Κωνσταντίνος Μενουδάκος!

Και ο λόγος που το έκανε αυτό ο κ.Μητσοτάκης, ήταν γιατί ήξερε ότι η ΕΥΠ είχε τον κ.Ανδρουλάκη υπό παρακολούθηση και πως ο Πρόεδρος της ανεξάρτητης Αρχής είναι «μη ελεγχόμενος».

7773643A 2F99 48C2 B8FE BC4917AD6374
Η κ. Χριστοφιλοπούλου χρησιμοποιηθηκε από τον Μητσοτάκη για να παγιδεύσει τον Ανδρουλάκη

Ο Πρωθυπουργός μάλιστα, ήθελε τότε να βάλει στη θέση του κ.Μενουδάκου την Εύη Χριστοφιλοπούλου, την πρώην υφυπουργό Παιδείας του ΠΑΣΟΚ! Το στοιχείο αυτό αποδεικνύει ότι ο Μητσοτάκης όχι μόνο γνώριζε για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, αλλά προσπαθούσε να συγκαλύψει την έρευνα που θα ακολουθούσε, τοποθετώντας στη συγκεκριμένη θέση ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ! Σε μία εμφανή προσπάθεια να παγιδεύσει τον Ανδρουλάκη! 

Είπε συγκεκριμένα ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ: «Στο περιθώριο της παρουσίας μας εκεί, έρχεται ο Πρωθυπουργός και μου λέει: “Γιατί δεν στηρίζετε την αλλαγή στην ανεξάρτητη αρχή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα; Αφού χρειάζονται 3/5, πρέπει να βοηθήσετε και εσείς να υπάρξει αυτή η αλλαγή”. Του απάντησα: “Βιάζεστε πάρα πολύ. Αν βιάζεστε τόσο, συνεννοηθείτε με τον κ. Βελόπουλο ή τον κ. Τσίπρα”. Το είπα αυτό γιατί γνώριζα πολύ καλά το σκάνδαλο του Predator και μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να αλλάξει τον κ. Μενουδάκο λέγοντας συγχρόνως στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι θα συγχωνεύσει και τις αρχές».

«Ο κ.Μητσοτάκης είναι το βαθύ κράτος στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ενώ αργότερα σχολίασε για τις υποκλοπές:

«Στο θέμα των υποκλοπών, δύο έντιμοι δικαστές με τεράστια εμπειρία, ο κ. Ράμμος και ο κ. Μενουδάκος έβγαλαν στην επιφάνεια πάρα πολλά ζητήματα, που δείχνουν τι παρακράτος είχε στηθεί επί Νέας Δημοκρατίας. Δέχτηκαν προσωπική επίθεση από τον κ. Γεωργιάδη και άλλους υπουργούς. Δεν μπορούν αυτά τα κόμματα. Δεν πιστεύουν πραγματικά στη διάκριση των εξουσιών».

Η αποκάλυψη αυτή αποδεικνύει τον δόλο Μητσοτάκη, ο οποίος έλεγε συνεχώς ψέματα για τις παρακολουθήσεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο εγκέφαλος των υποκλοπών και θα πρέπει να λογοδοτήσει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.