«Αυτοκτόνησε» ο Κ.Μπογδάνος: Ανακοίνωσε συνεργασία με τον… 86χρονο Π.Εμφιετζόγλου

«Αυτοκτόνησε» ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος αφού ανακοίνωσε την συνεργασία του για την κάθοδό τους στις ερχόμενες εθνικές εκλογές με τον… 86χρονο Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, πρόεδρο της Πατριωτικής Ένωσης, σε μία παντελώς ανεξήγητη κίνηση αφότου είχε κατέβει μόνος του, μετά με τον Φ.Κρανιδιώτη και τέλος με την Α.Λατινοπούλου, σε σχήματα που χρεωκόπησαν.

Η αντιπρόεδρος της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, ήταν κάθετα αντίθετη με την απόφαση του προέδρου Κ.Μπογδάνου να συμπορευθούν με τον Π.Εμφιετζόγλου και αναμένεται η απόφασή της αν θα συνεχίσει τον αγώνα της με το σχήμα που ανακοινώθηκε.

Ήδη με την ανακοίνωση της συμπόρευσης των δύο κομμάτων, πολλά στελέχη της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, έχουν αποχωρήσει.

Η ανακοίνωσή τους:

«Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της αποφάσισε σήμερα την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, ανεξάρτητος βουλευτής Α Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι της ΠΑΤΡΙΔΑ εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψήφιοί της στο κοινό ψηφοδέλτιο. Στελέχη, υποψήφιοι, η συστατικά κόμματα, που δεν αποδέχονται την κατά πλειοψηφία 9-1 του κορυφαίου οργάνου του κόμματος, αναστέλλουν τη συστράτευσή τους με την ΠΑΤΡΙΔΑ»

Σημειώνεται ότι το site της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, «έπεσε» και δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση σε αυτό με την ανάρτηση της ανακοίνωσης.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.