Τσίπρας στη naftemporiki tv: Ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ να επαναφέρει την ελπίδα στους πολίτες

Ευθύνη και προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ είναι να επαναφέρει την ελπίδα στους πολίτες τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στη naftemporiki tv κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο νέο οικονομικό κανάλι της «Ναυτεμπορικής».

Αφού ευχήθηκε για τη νέα προσπάθεια στον χώρο της ενημέρωσης, ανέφερε ότι κατά την ομιλία του σήμερα το απόγευμα στο «Βελλίδειο» θα παρουσιάσει τις εθνικές προτεραιότητες για να μπορέσει να βγει ο τόπος από τα αδιέξοδα.

Οπως παρατήρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «όταν κανείς μιλάει με τους ανθρώπους έξω αισθάνεται ότι ο κόσμος έχει έναν βραχνά».

«Το κυρίαρχο συναίσθημα είναι η απογοήτευση κι αυτό είναι δική μας ευθύνη… να επαναφέρουμε την ελπίδα… γι’ αυτό παλεύουμε» τόνισε.

Στην ερώτηση για το τι πιστεύει όσον αφορά τον χρόνο των εκλογών σημείωσε ότι «η πολιτική πάντα είναι τα γεγονότα… οι σχεδιασμοί υπάρχουν αλλά ανατρέπονται».

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, «το βέβαιο είναι ότι οι πολίτες δεν θέλουν να περάσουν έναν ακόμα πιο δύσκολο χειμώνα και θα είναι σε αυτό μόνοι τους… σε μία κρίση η οποία παίρνει διαστάσεις διαλυτικές».

Απόψε στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει την πρότασή του για την επόμενη ημέρα.

Με κεντρικό σύνθημα «δικαιοσύνη παντού, ανάπτυξη και προστασία για όλους» ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ξεδιπλώσει ένα σχέδιο έξι σημείων, εστιάζοντας στην ανάγκη για «προοδευτική διακυβέρνηση».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.