Απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην “μηχανή” που πάει να στήσει η κυβερνητική προπαγάνδα με τις εξελίξεις στη Β. Μακεδονία: “Ποια μνημόνια δεν κυρώνουν;

Τσουχτερή απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο αλλά επί της ουσίας στην προπαγάνδα που παέι να στήσει η μηχανή του Μαξίμου μετά τις τελευταίες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονίας, έδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

“Σε μια περίοδο αποσταθεροποίησης της Κυβέρνησης Ζάεφ που αποδέχθηκε την αλλαγή της Συνταγματικής ονομασίας στη Βόρεια Μακεδονία και ενώ οι ομοϊδεάτες του, αυτοί του VMRO, απειλούν να επαναφέρουν το Μακεδονία σκέτο και τον αλυτρωτισμό, ο κ Μητσοτάκης δια του εκπροσώπου του αντί να στείλει σαφές μήνυμα στήριξης της Συμφωνίας, κομπάζει ότι δήθεν δικαιώνεται που εδώ και δύο χρόνια την υπονόμευσε, με τη μη κύρωση των Μνημονίων.

Ποιών μνημονίων;

Αυτών που διασφαλίζουν ότι ο εναέριος χώρος της γείτονος θα επιτηρείται από τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τελικά επικίνδυνη μόνο για τη δημόσια υγεία, αλλά και για την εξωτερική πολιτική της χώρας.”

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.