Τζήμερος και Κρανιδιώτης κλείνουν το μάτι στον Μπογδάνο

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Κ. Μπογδάνος είναι περιζήτητος στο χώρο δεξιά της ΝΔ από τα κόμματα -κυοφορούμενα ή συγκροτημένα- που θέλουν να πάρουν μέρος στις επόμενες εκλογές. Ηδη δέχεται έμμεση πρόσκληση από τη Νέα Δεξιά του Φ. Κρανιδιώτη και την Δημιουργία Ξανά του Θ. Τζήμερου που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για κοινή κάθοδο στις επόμενες εκλογές.

Οι αναρτήσεις του Φ. Κρανιδιώτη:

Συμπέρασμα από την διαγραφή μου καθώς και του Μπογδάνου: ο Κυριάκος δεν σηκώνει να του θίξεις τον Μουζάλα και το ΚΚΕ. Τί έχουν τα έρμα και ψοφάνε;

Ο αντικομμουνισμός είναι καθήκον κάθε ελεύθερου ανθρώπου, όπως και ο σντιναζισμός. Κατάντια της ΝΔ η μη απάντηση στις εμετικές δηλώσεις Παφίλη. Αντί ο Δένδιας να τον ξεσκίσει, διαγράψανε τον Μπογδάνο! Ελαφροδεξιά..

Αμέριστη συμπαράσταση μας στον Κ. Μπογδάνο. Τα συλληπητήρια μου στην ΝΔ,κάνει σέρβις στο ΚΚΕ με τις γνωστές χαζές ενοχές απέναντι στο άλλο άκρο του ολοκληρωτισμού.Να γιατί κυριαρχεί η αριστερίλα στον δημόσιο λόγο.Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ δεν έχει τέτοια συμπλέγματα απέναντι σε σταλινοφασίστες

Οι αναρτήσεις του Θ. Τζήμερου:

Ποια η συμβολή του #ΚΚΕ στα εθνικά θέματα κε Δένδια; Πότε στήριξε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εθνική προσπάθεια; Πότε σταμάτησε να υπονομεύει ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ μεταρρύθμισης, εκσυγχρονισμού, ενίσχυσης των ενόπλων δυνάμεων, της οικονομίας και της διεθνούς θέσης μας;

Σύμφωνα με το καταστατικό της #ΝΔ, την απόφαση για οποιαδήποτε ποινή σε βάρος βουλευτή ή απλού μέλους την παίρνει το πειθαρχικό, όχι ο πρόεδρος. Πότε συνεκλήθη; Πότε κάλεσε σε απολογία τον #μπογδάνος; Πού είναι τα πρακτικά; Απο-φασίζομεν και διαγράφομεν, σύντροφοι γαλαζαίοι;

Εγώ δεν ετεροπροσδιορίζομαι ως αντικομμουνιστής. Είμαι απλώς δημοκράτης. Όταν είσαι υγιής δεν είσαι αντιχολεριστής, αντιγαγγραινιστής, αντισυφιλιστής. Είσαι εξ ορισμού εναντίον και της μαύρης πανώλης και της κόκκινης. Ο κομμουνιστής είναι αντιδημοκράτης.

Αντίθετα, ο Ευ. Αντώναρος που επίσης κινείται για τη δημιουργία νέου κόμματος δεν ενδιαφέρεται για τον Κ. Μπογδάνο:

Χωρίς ψευδαισθήσεις: Η διαγραφή Μπογδανου – προβλεπόμενη η όχι λίγη σημασία έχει — δεν διασφαλίζει την επιστροφή στις δημοκρατικές αντιλήψεις στον χωρο της Νέας Δημοκρατίας. Εξακολουθούν να δρουν εντός ανενόχλητα τόσα ακροδεξιά φυντάνια. Και μάλιστα σε υπουργικους θώκους.

Είναι η πρώτη διαγραφή βουλευτή της ΝΔ μετά τις εκλογές και έχει ξεχωριστή σημασία ότι την προκάλεσε ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας τραβώντας διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ και την κεντροδεξιά.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.