Ο Τζήμερος ταυτίζει ορθόδοξους πιστούς με τους Ταλιμπάν!

Τα παιδιά του εκσυγχρονισμού και του γιωργοπαπανδρεϊσμού, δεν έχουν ιδεολογία. Μεροκαματιάρηδες της πολιτικής είναι. Και όπου μυρίζονται ψήφο και χρήμα, πηγαίνουν τρέχοντας, ανεξάρτητα αν πρέπει να παρατήσουν τον φασίστα, τον ψεκασμένο, τον ρατσιστή, το οτιδήποτε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Θάνος Τζήμερος που εσχάτως παριστάνει τον πατριώτη. Ποιος; Ο Τζήμερος! Ο άνθρωπος που μεθοδικά κάνει την μεγαλύτερη δολιοφθορά απέναντι στον ελληνισμό. Ο άνθρωπος που ταύτισε την εθνική αντίσταση με την ναζιστική θηριωδία!

Ακόμα χειρότερα; Ο άνθρωπος που ταύτισε τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων το 1821 με τις θηριωδίες των τούρκων βάρβαρων ανά τους αιώνες! Την ώρα μάλιστα που η Τουρκία δεχόταν σφυροκόπημα από όλες τις πλευρές για τις θηριωδίες της, την ώρα που εμείς υποτίθεται εορτάζαμε την εθνική επέτειο των 200 ετών από την εθνεγερσία.

Τώρα, ο Τζήμερος ξαναχτύπησε. Για την ακρίβεια, ξαναχτυπά πάντα με ανθελληνικά παραληρήματα, ταυτίζοντας τους Έλληνες με τους σφαγείς τους. Τούρκους, Γερμανούς, Τζιχαντιστές.
Διαβάστε το επίμαχο απόσπασμα από το νέο παραλήρημα του, σε άρθρο του στο Liberal:

«Τι κάνουν λοιπόν οι νέοι μουσουλμάνοι; Ενσωματώνονται ή ριζοσπαστικοποιούνται; Δύο έρευνες στη Δανία με απόσταση 6 ετών (το 2009 και το 2015) έδειξαν ότι σταθερά το 25% των Δανών μουσουλμάνων πιστεύει ότι το Κοράνι θα πρέπει να αντικαταστήσει τη δανική νομοθεσία!

Ήρθε η ώρα να το πούμε έξω από τα δόντια: δεν μπορούμε να ζήσουμε μαζί τους! Και για να μην θεωρηθώ μεροληπτικός, δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε ούτε με τους οπαδούς του Πειραιώς ή του Καλαβρύτων αν ήταν το 60%. Κι ας μην έστελναν τις θεούσες να ανατιναχτούν».

Πραγματικά, ούτε ένας πράκτορας των Ταλιμπάν που θα ήθελε να βλάψει την Ελλάδα, δεν θα τα έγραφε καλύτερα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.