Αδιανόητες δηλώσεις από Α.Γεωργιάδη & Γ.Οικονόμου καταδεικνύουν Δημοκρατία εν κινδύνω στην Ελλάδα

«Mια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία, των πολιτών έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χωράς μας στον αέρα», ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του pronews.gr ότι οι ανεμβολίαστοι «θα καταδειχθούν ως εχθροί του λαού» από την κυβέρνηση και θα ενοχοποιηθούν όπως ακριβώς ενοχοποιούσε ο Α.Χίτλερ τους Εβραίους για την καταστροφή της Γερμανίας και οι Στάλιν, Μάο, Ερυθροί Χμερ κλπ. τους «αντιδραστικούς αντεπαναστάτες».

Πόσο «μειοψηφία» είναι οι ανεμβολίαστοι σήμερα;

Όσο ακριβώς το ποσοστό που ψήφισε τη Νέα Δημοκρατία για να γίνει κυβέρνηση και να επιβάλλει τα συγκεκριμένα μέτρα καταδίωξης και αφαίρεσης προσωπικών ελευθεριών των πολιτών: Συγκεκριμένα 37-39%!

Αρκούσε αυτό το ποσοστό, λοιπόν για να γίνει κυβέρνηση η ΝΔ και αυτοί οι ψηφοφόροι τότε ήταν «καλοί πολίτες», αλλά τώρα συκοφαντούνται από την κυβέρνηση ότι «έχουν αποφασίσει να τινάξουν το σύστημα υγείας της χωράς μας στον αέρα», επειδή αρνούνται ιατρική επέμβαση στο σώμα τους, όπως έχουν δικαίωμα από το Σύνταγμα και το δικαίωμα αυτό το αναγνωρίζει του Συμβούλιο της Ευρώπης!

Μάλιστα ο Α.Γεωργιάδης συνέδεσε το θέμα με το lockdown, με μία «πονηρή» δήλωση: «Η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να ξανακάνει lockdown. Δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει lockdown, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες»!

Δηλαδή θα επιβάλλει lockdown για τους ανεμβολίαστους; Και τις μάσκες γιατί θα τις φοράνε όλοι σε δημόσιους χώρους (δρόμους κλπ.); όπως διαρρέουν τα κυβερνητικά φερέφωνα; Αυτό δεν είναι εξαπάτηση των εμβολιασμένων από την κυβέρνηση που τους είχε υποσχεθεί να βγάλουν τις μάσκες;

Ο υπουργός τόνισε ότι δεν συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε χώρους διασκέδασης εστίασης και ψυχαγωγίας, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά»! 

Και είχε το θράσος να πει ότι «δεν πρόκειται για τιμωρία των ανεμβολίαστων, αλλά είναι θέμα διαχείρισης του κινδύνου».

Μα και ο Γ.Παπαδόπουλος στις 21 Απριλίου 1967, για «διαχείριση κινδύνου» είχε μιλήσει μετά το πραξικόπημα: «Για να αντιμετωπιστεί ο κομμουνιστικός κίνδυνος κινήθηκαν οι Ένοπλες Δυνάμεις». Η «διαχείριση κινδύνου» είναι κοινή φράση όλων των ολοκληρωτικών καθεστώτων για να επιβάλλουν ανελεύθερες λύσεις,

O υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε πάντως ότι «η οικονομία αντέχει, η κυβέρνηση έχει το θέμα της οικονομίας υπό έλεγχο» και γέλασε κάθε πικραμένος. Με 210% έλλειμμα και 380 δισ. χρέος!

Αλήθεια, πόσα ποινικά αδικήματα διέπραξε με τις παραπάνω φράσεις ο υπουργός;

Και εις επίρρωσιν των λεγομένων του Α.Γεωργιάδη ήρθε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος  Γιάννης Οικονόμου και προανήγγειλε διωγμό των ανεμβολίαστων: «Με δεδομένα όσα προηγήθηκαν κατανοούμε πλήρως ότι η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Δόθηκε πολύτιμος χρόνος και πληθώρα μέσων σε όλους και όλες, ώστε να μπορέσουν από τον Σεπτέμβριο, όσοι και όσες βρίσκονται εντός της επικράτειας να εργαστούν, να σπουδάσουν, να κοινωνικοποιηθούν, να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν, να μετακινηθούν».

Και συνέχισε:

«Δυστυχώς, μια σημαντική μερίδα συμπολιτών μας αρνείται να συνεισφέρει στην εθνική προσπάθεια, καθώς αρνείται τον εμβολιασμό. Οι λόγοι είναι γνωστοί, αλλά πια μη αποδεκτοί (σ.σ.: «μη αποδεκτό» ένα συνταγματικό δικαίωμα!από την επιστημονική κοινότητα, από την πλειοψηφία των πολιτών, από την Κυβέρνηση.

Η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει και κυρίως δεν μπορεί να παραμείνει όμηρος τέτοιων αντιλήψεων. Προχωράμε στην εξαγγελία -αύριο το απόγευμα- και στην εφαρμογή μέτρων και ρυθμίσεων, που θα διασφαλίζουν την πλήρη, κατά το δυνατόν, λειτουργία της δημόσιας σφαίρας σε χώρους ιδιωτικούς και δημόσιους, όπου θα παρατηρούνται συναθροίσεις.

Ανυποχώρητα και δίχως συμβιβασμούς δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ούτε άμεσα ούτε έμμεσα να παρεμποδίσει τον άνθρωπο που θέλει να εργαστεί, να δημιουργήσει, να εξασφαλίσει τα προς το ζην, τον νέο και τη νέα που θέλουν να μορφωθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να διασκεδάσουν, τον ασθενή που δεν πάσχει από Covid και θέλει το Ε.Σ.Υ. να διαθέτει ικανούς πόρους για την αντιμετώπιση του προβλήματός του.

Ννα προσαρμοστούν σε ένα διαφορετικό για αυτούς περιβάλλον έως ότου ξεπεραστεί ο κίνδυνος της πανδημίας». Εν ολίγης για ακόμα μια φορά, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί απειλές και εκφοβισμό για το μέλλον και τη ζωή όσων έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.