Διαψεύδουν ΓΕΣ και Παναγιωτόπουλος την παραίτηση του Διοικητή της Αεροπορίας Στρατού

Του Χρήστου Μαζανίτη

Ενώ όλες οι πληροφορίες συνέκλιναν στο γεγονός περί παραίτησης του ανώτατου αξιωματικού, του Διοικητής της Αεροπορίας Στρατού, υποστράτηγου Γιώργου Κουμεντάκου, το ΓΕΣ με επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη και μάλιστα παραμένει στην θέση του εκτελώντας κανονικά τα καθήκοντά του».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης σε κάθε εθνική δοκιμασία, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Προσωπικού, το οποίο εξασφαλίζει την ύψιστη επιχειρησιακή και λειτουργική επάρκεια των μέσων. Καλούμε λοιπόν όλους σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, να είναι προσεκτικοί και να μην αναφέρονται ακόμη και με επίσημες ανακοινώσεις, σε παραιτήσεις που δεν ισχύουν», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Πάντως, είναι γεγονός ότι επί 12 ώρες κανείς δεν σχολίαζε τις πληροφορίες περί παραίτησης καθώς και όλο το παρασκήνιο, ενώ σε επικοινωνία του enikos.gr με τους αρμόδιους, κανείς δεν διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε την ύπαρξη παραίτησης, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.