Φοβισμένη, υποκριτική και κατόπιν εορτής συγγνώμη από τον Μητσοτάκη

Με μια εμφανώς φοβισμένη και απολύτως καθυστερημένη συγγνώμη, μια εβδομάδα μετά το ξέσπασμα των καταστροφικών πυρκαγιών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στους πολίτες.

Με τα μέτωπα της φωτιάς να είναι ακόμη και τώρα ενεργά, εκατοντάδες ανθρώπους να είναι πρόσφυγες στην ίδια τους την περιοχή, ο πρωθυπουργός με νέο επικοινωνιακό τέχνασμα υποσχέθηκε τα πάντα και επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την εικόνα της απόλυτης καταστροφής.

Μίλησε για εκπονημένο σχέδιο αναδασώσεων στις περιοχές που από κυβερνητική αδυναμία τα δάση που κάποτε φάνταζαν ως το καμάρι του κάθε τόπου έχουν γίνει στάχτη.

Στα 6:50 λεπτά της ώρας όσο κράτησε το τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη ήταν εμφανές ότι ο πρωθυπουργός προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να διαχειριστεί επικοινωνιακά μια ασύλληπτη καταστροφή καθώς ακόμη και η αναφορά του για απόδοση ευθυνών ήταν ελάχιστη και εμφανώς κατασκευασμένη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.