Σκοπιανά μνημόνια διχάζουν τη ΝΔ… «Η τελική πράξη της ανταρσίας»

Σε νέο «κτύπημα» κατά του συστήματος Μητσοτάκη προχώρησε χθες το σαμαρικό μπλοκ. Η φίλα προσκείμενα στον πρώην πρωθυπουργό ιστοσελίδα Antinews, σε άρθρο, με τίτλο «Νεοδημοκρατική ανταρσία…», διαβλέπει άσχημες εξελίξεις για τον κ. Μητσοτάκη, με αφορμή τα σκοπιανά μνημόνια.

«Η τελική πράξη της ανταρσίας θα παιχτεί όταν θα έρθουν προς κύρωση -ζήτημα χρόνου, όπως μαθαίνουμε- τα περίφημα σκοπιανά μνημόνια», αναφέρει ο αρθρογράφος και συνεχίζει: «Άραγε, τι θα κάνει ο Μητσοτάκης σε περίπτωση που χάσει τη δεδηλωμένη εξαιτίας των αρνητικών ψήφων των παραπάνω σαμαροκαραμανλικών βουλευτών; (O Δένδιας δεν περιλαμβάνεται για ευνόητους λόγους). Θα προσποιείται ότι δεν την έχει χάσει κρυπτόμενος πίσω από τις θετικές ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ; Κι αν ο Τσίπρας δεν πέσει στην παγίδα που του στήνει και απογυμνωθεί εντελώς, πώς θα συνεχίσει να ασκεί την πρωθυπουργία;».

Η φιλοσαμαρική ιστοσελίδα αναρωτιέται «μήπως (ο πρωθυπουργός) επιδιώκει συνειδητά την πτώση της κυβέρνησής του, βαυκαλιζόμενος ότι θα καταφέρει να ξαναβγεί νικητής, με το κόμμα απαλλαγμένο από τις ενοχλητικές πατριωτικές δυνάμεις, ώστε να ολοκληρώσει ανενόχλητος τη μετατροπή της χώρας σε πλήρως ελεγχόμενη αποικία;». «Η συνέχεια στη Βουλή» σημειώνει.

Σύνδεση με τα προηγούμενα…

Προηγουμένως, ο αρθρογράφος έχει αναφερθεί σε «ραπίσματα» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Αντώνη Σαμαρά, τον Κώστα Καραμανλή, που απαντά «στον αρχιερέα της διαπλοκής», τη δημόσια στήριξη σε αυτόν από 11 βουλευτές της Ν.Δ. που φιλοξένησε η «δημοκρατία», τις άθλιες αναρτήσεις της κυβερνητικού εκπρόσωπου Αριστοτελίας Πελώνη και τη «διαφοροποίηση του Νίκου Δένδια» στην Άγκυρα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.