Κακλαμάνης: Ορθώς η αντιπολίτευση έφερε το θέμα Φουρθιώτη στη Βουλή – Τι αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε σχετικά με το θέμα της αστυνομικής προστασίας του Μένιου Φουρθιώτη, ότι “ορθώς η αντιπολίτευση έφερε το θέμα στη Βουλή και περιμένω και εγώ να ακούσω τις απαντήσεις που θα δώσει η κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου υπουργού”.

“Δεν είμαι στο μυαλό του κ. Βρούτση, για να σας πω πώς σκέφτηκε, αλλά εκτιμώ ότι μίλησε εκεί διότι ήταν η εφημερίδα που προχθές είχε αφιερώσει το κυρίως θέμα της πάνω στο ζήτημα. Αυτή την εξήγηση δίνω” ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης.

“Εγώ πάντως από το ‘90 που είμαι βουλευτής δεν το έχω ξαναδεί αυτό” ανέφερε τονίζοντας ότι δεν του έχει συμβεί κάτι ανάλογο.

ΣΥΡΙΖΑ: Μέχρι στη ΝΔ ζητούν απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη για τις σχέσεις με Φουρθιώτη

Μετά τη συνέντευξη του Νικήτα Κακλαμάνη, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα. “Για τρίτη μέρα ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται για τις σχέσεις της κυβέρνησής του με τον κ. Φουρθιώτη. Τα αυτονόητα ερωτήματα συμμερίζονται πλέον ανοιχτά μέχρι και τα στελέχη της ΝΔ, όπως η κα Μάρκου και ο κ. Κακλαμάνης. Με τι πλάτες ο συγκεκριμένος «μάνατζερ» εισέβαλε με μπράβους σε υπουργείο και απειλούσε Υπουργό; Με τι πλάτες εκβιάζουν «με αποδεικτικά υλικά» όπως αναφέρουν στην επιστολή τους, την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη; Με τι πλάτες αντί ο κ. Φουρθιώτης να είναι υπό αστυνομική έρευνα, είχε μισό αστυνομικό τμήμα να τον φυλάει; Και τέλος, τι έχει κάνει το αρμόδιο Υπουργείο για να ανακτήσει τα χρήματα του Δημοσίου από την απάτη με το πρόγραμμα ΣυνΕργασία και να αποδοθεί δικαιοσύνη; Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να κρύβεται, η αποκρουστική παρακμή της κυβέρνησής του όμως όχι” αναφέρει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.