Είναι αυτό ανάπτυξη;

Μπορεί η πανδημία να μαίνεται, μπορεί η οικονομία να καταρρέει, μπορεί η κοινωνία να αντιμετωπίζει ακραίες συνθήκες φτώχειας, αλλά η επιτελική κυβέρνηση του Μητσοτάκη δουλεύει απρόσκοπτα για την ευημερία των ημετερων.
Κρατειστε μερικούς αριθμούς:
μέχρι σήμερα έχουν δοθεί σε κολλητούς και φίλους, με τη διαδικασία των απευθείας αναθέσεων, περίπου 4,5-5 δισ. Ευρω.
Έχουν διαγραφεί από τις τράπεζες δάνεια ύψους 2, 5 δισ. Ευρώ σε επιχειρηματιες, εκδότες και φίλους της ΝΔ, την ώρα που οι τράπεζες έχουν αφήσει τους επαγγελματίες χωρίς ρευστό και ετοιμάζονται για την υφαρπαγή της περιουσίας των νοικοκυριών, μέσω του νέου πτωχευτικού.
Να σας ενημερώσω μόνο ότι πολύ πρόσφατα μεγάλη συστημική τράπεζα προχώρησε σε τεράστιο κούρεμα δανείου, σε γνωστό καναλάρχη των Αθηνών. Το δάνειο ήταν ύψους 50 εκατ.ευρω και η τράπεζα εσβησε-χαρισε τα 40 εκατ.ευρω.
Δανείζονται για να λεηλατούν το δημόσιο χρήμα. Το δημόσιο χρέος της χώρας ξεπέρασε τα 340 δισ. Ευρώ ήτοι στο 218% του ΑΕΠ, φερνοντας τη χώρα στην πρώτη θεση παγκοσμιως.
Σύντομα θα μας πούνε ότι η πανδημία οδήγησε τη χώρα σε νέα χρεοκοπια και θα καλέσουν τα υποζύγια να επωμισθούν το βάρος.
Έρχεται η ανάπτυξη, όπως λένε τα ξετσιπωτα ΜΜΕ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.