To connecting στην τηλεκπαίδευση στοιχειώνει τον Μητσοτάκη που ψάχνεται να κάνει… disconnect την Κεραμέως

Μέχρι κι ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει φτάσει στο αμήν με τις παλινωδίες της ανεκδιήγητης Κεραμέως και τα απανωτά φιάσκο με τις μάσκες και την τηλεκπαίδευση.

Στα αυτιά του πρωθυπουργού έφτασαν βεβαίως οι διαμαρτυρίες γονέων για τα χθεσινά προβλήματα και δεν μπορεί παρά να απόρησε κι ο ίδιος πως τα “μεμονωμένα προβλήματα” που ανακοίνωσε το Υπουργείο οδήγησαν σε τόσες κραυγές αγανάκτησης από γονείς. Μέχρι και η ίδια η Cisco άδειασε την Υπουργό και παραδέχθηκε προβλήματα στη σύνδεση, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν έχουν ακόμα ξεπεραστεί.

Μάλιστα, το αστείο που κυκλοφορούσε στους διαδρόμους χθες ήταν “στα πόσα μεμονωμένα προβλήματα θα έχουμε γενικευμένο πρόβλημα;”.

Ο Μητσοτάκης έχει έρθει πλέον σε πολύ δύσκολη θέση. Από τη μία συνεργάτες και δελφίνοι πιέζουν να τραβήξει την πρίζα στην Κεραμέως. Από την άλλη, είναι προσωπική του επιλογή και η απέλαση της θα είναι παραδοχή σφάλματος που επ’ ουδενί δεν πρόκειται να παραδεχθεί ο πρωθυπουργός.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.