Πέτσας: Νέα μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα – Κλείνουν τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή

Νέα μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Όπως είπε ο Στέλιος Πέτσας, από αύριο στις 6 το πρωί κλείνει το συνοριακό σημείο ελέγχου της Κρυσταλλοπηγής. Στα βόρεια σύνορα θα παραμείνουν ανοικτές οι πύλες εισόδου της Κακαβιάς, των Ευζώνων και του Προμαχώνα, ενώ από τη Νυμφαία θα διέρχονται μόνο φορτηγά αυτοκίνητα. Επιπλέον, όσοι εισέρχονται στη χώρα εκτός από την υποχρεωτική επίδειξη αρνητικού μοριακού τεστ PCR 72 ωρών, θα υποβάλλονται και σε rapid test από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ. Όσοι ανιχνεύονται ως αρνητικοί θα μπορούν να εισέρχονται στη χώρα και να κατευθύνονται στον προορισμό τους.

Επιπλέον, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι σχετικά με το επιδημιολογικό φορτίο στη Βόρεια Ελλάδα εντατικοποιούνται οι έλεγχοι της τήρησης των μέτρων. Ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει υψηλός, σημείωσε ο Στέλιος Πέτσας, γι’ αυτό τον λόγο ενισχύονται οι δυνάμεις των ελεγκτικών σωμάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη δημοτική αστυνομία αυστηροποιούνται οι έλεγχοι, τόσο στις μετακινήσεις των πολιτών όσο και στους χώρους εργασίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.