Άδωνις Γεωργιάδης: Χαρίζουν δάνεια σε εφοπλιστές βάζουν λουκέτα σε 200.000 μικρομεσαίους (Βίντεο)

Όπως είχε προειδοποιήσει ο Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, από τον Αδωνη Γεωργιάδη έρχεται εφιάλτης για 200.000 λουκέτα αν δεν δοθεί ρευστότητα στην αγορά ήδη από τον Μαϊο του 2020. Η έρευνα του Σεπτεμβρίου του 2020 είναι ακόμη πιο εφιαλτική με 1 στις 3 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα να είναι στα πρόθυρα της αναστολής λειτουργίας τους

 Χαρίζουν δάνεια μισό δισεκατομμύρια σε 4 από τους πιο πλούσιους εφοπλιστές. Δεν είχαν να πληρώσουν οι καημένοι. Όταν τους κούρευαν τα δάνεια, ο ένας ανακοίνωνε πως αγοράζει νέα πλοία αξίας 400 εκατομμυρίων και ο άλλος φωτογραφιζόταν με τη νέα του Ferrari 1,5 εκατομμυρίου
Να μην πούμε για τα 300.000.000 θαλασσοδάνεια της Νέας Δημοκρατίας και να μην πούμε και τα 1.300.000 που χρωστάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά τον Αδωνη Γεωργιάδη αν δώσουμε 2.000 ευρώ σε έναν μικρομεσαίο για να σωθεί η επιχείρησή του θα οδηγήσεις σε bank run, σε capital control και θα δόσει λάθος μήνυμα στις Αγορές.
Όταν θα στέκεσαι στην ουρά του ΟΑΕΔ, μην ξεχνάς πoιός σε έστειλε εκεί για να τον ξαναψηφίσεις.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει επίσης και ψέμματα! Κανείς δεν είπε να δώσουν δάνεια χωρίς κριτήρια. Το Κίνημα Αλλαγής και ο Μιχάλης Κατρίνης ζήτησαν ρευστότητα στην Αγορά όπως όλες οι Τράπεζες σε Ευρώπη και ΗΠΑ, όχι μόνο σε όσους δεν χρειάζονται δάνεια (και στους κολλητούς)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.