ΝΤΡΟΠΗ…Η ατάκα – όνειδος του συνεδρίου του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σε μία μέγιστη προσβολή κατά της ίδιας της παράταξης προέβη ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες κατά την ομιλία του στο συνέδριο. Θέλοντας δήθεν να υποτιμήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξομοίωσε τον πατριώτη ηγέτη Κώστα Καραμανλή με τους εθνικούς μειοδότες Γιώργο Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη! Με πρόφαση, το μακεδονικό. Και φυσικά δεν θα θυμίσουμε τι έλεγε ο αείμνηστος πατέρας του Κώστας Μητσοτάκης, ότι μετά από 10 χρόνια κανένας δεν θα θυμάται το όνομα. Ή τι έλεγε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμα και πριν από λίγους μήνες. Χειρότερα ακόμα και από τη συμφωνία του Κοτζιά. Ή τι έπραξε ο νεκροθάφτης του μακεδονικού, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τολμά να περιφέρεται και να παριστάνει τον Μακεδονομάχο ενώ ήταν αυτός που έδωσε στους Σκοπιανούς το όνομα Μακεδονία.

Το να φτάνεις στο σημείο όμως για μικροπολιτικούς λόγους να ταυτίζεις τον φυσικό ηγέτη της παράταξης, τον πατριώτη Κώστα Καραμανλή με το όνειδος του έθνους τον Κώστα Σημίτη και τον ολετήρα Γιώργο Παπανδρέου, είναι ντροπή για την ίδια την παράταξη και το χθεσινό συνέδριο. Ντροπή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.