Πως ο Θεοδωρικάκος μετατρέπει τον Κυριάκο σε Κώστα Σημίτη

Είναι Δεκέμβριος του 2003, ο τότε πρωθυπουργός Κ. Σημίτης κάνει τις τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες μήπως μπορέσει να γυρίσει τα προεκλογικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Το επικοινωνιακό του επιτελείο προκειμένου να τον εμφανίσει περισσότερο ανθρώπινο σκαρφίζεται την ιδέα να επισκεφθεί το ΙΚΑ Ν. Κόσμου και να παρουσιάσει ο ίδιος την τριψήφια τηλεφωνική υπηρεσία «184» με την οποία οι ασθενείς έκλειναν τηλεφωνικά ραντεβού με τα ιατρεία του ΙΚΑ.

Τον βάζουν να καθίσει στην καρέκλα του τηλεφωνητή έτσι ώστε να συνομιλήσει με ασθενείς του ΙΚΑ και να κλείσει ο ίδιος το ραντεβού.

«Σημίτης ο πρωθυπουργός», απαντά στην τηλεφωνική κλήση ο Κ. Σημίτης ο οποίος περιγράφει πόσο έχει εκσυγχρονισθεί η δημόσια διοίκηση μέσω της βελτίωσης της μηχανογράφησης

Στην άλλη γραμμή η κυρία ελαφρώς ξαφνιασμένη απαντά, «εσείς είστε κύριε Πρωθυπουργέ; Ανέλπιστο, ανέλπιστο!!!»

Και κάπου εκεί τελειώνει η ιστορία. Διότι στη συνέχεια αποδείχθηκε με βάση την καταγγελία γιατρών του ΙΚΑ ότι η δήθεν αυθόρμητη συνομιλία του κ. Σημίτη, ήταν «μαϊμού» και έγινε με υπαλλήλους της τηλεφωνικής υπηρεσίας «184» και σε καμία περίπτωση με ασθενείς, όπως παρουσιάστηκε.

Και όπως ήταν φυσικό μετά το κάζο, γελούσαν και τα σκυλιά που σουλατσάρουν έξω από του Μαξίμου.

Οι επικοινωνιολόγοι της Πειραιώς επιχείρησαν το ίδιο «αυθόρμητο» σκηνικό εμφανίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που ακόμη και στους διαδρόμους της Βουλής κυκλοφορείπεριστοιχιζόμενοςαπό ουκ ολίγους αστυνομικούς της προσωπικής του ασφάλειας, να περπατά χαλαρός στην Φωκίωνος.

Και πράγματι, οι αστυνομικοί της ασφάλειας του είναι ακροβολισμένοι κάπου στο βάθος του πλάνου λες και γνωρίζουν εκ των προτέρων ποιους θα χαιρετίσει ο Κ. Μητσοτάκης σεργιανίζοντας τους δρόμους της Κυψέλης. Η κυρία που ήρθε τετ α τετ με τον πρόεδρο της ΝΔ ενώ στην αρχή τα χάνει στη συνέχεια του λέει εντελώς… φυσικά και ακομπλεξάριστα, «τι γκόμενος είσαι!!!».

Ουδείς βέβαια μπορεί να αποκλείσει σε κάποια γυναίκα να ανακαλύπτει το…ακαταμάχητο σεξαπιλ του Κυριάκου. Εκείνο όμως που βάζει σε υποψίες κάποιον περισσότερο παρατηρητικό είναι όταν ένας κύριος διαθέτων σκύλο με λουρί, να χαιρετά τον πρόεδρο της ΝΔ δύο φορές σε δύο διαφορετικά σημεία της Κυψέλης, τυχαίο;…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.