ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Γιατί ορθώς κ.Κορκίδης προτίμησε να αποσυρθεί, παρά να διασυρθεί ως λαγός για να ξεπλύνει το Μητσοτακεϊκο

Ποιος δουλεύει ποιον σε αυτόν τον τόπο για  να έρθει ο  γιος του μπαμπά του ο Κυριάκος για να δουλέψει τους Πειραιώτες;

Ολοι ξέρουν ποιον θα στηρίξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι όλοι ξέρουν ποιος στηρίζει, αυτόν που στηρίζει ο Μητσοτάκης και όλοι ξέρουν ότι και ο Σαμαράς πούλησε τον υποψήφιο της ΝΔ για να στηρίξει τον αντίπαλο της ΝΔ και νυν δήμαρχο του Πειραια.

Ο κ.Κορκίδης εξ’αρχής, έμπειρος στην πολιτική, δεν ήθελε την υποψηφιότητα. Είχε στείλει μάλιστα επιστολή σε ισχυρό παράγοντα της περιοχής, όπου εξήρε το έργο του νυν δημάρχου και ξεκαθάριζε ότι δεν θα είναι υποψήφιος.

Ομως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πίεζε, σε…απειλητικό βαθμό, για να υπάρξει υποψήφιος της ΝΔ στον Πειραιά και τελικά ο κ.Κορκίδης δέχθηκε υπο την αυτονόητη προϋπόθεση να τον στηρίξει η ΝΔ και να πάρει όλα τα στελέχη της από τον αντίπαλο συνδυασμό!

Αυτονόητο θα μου πείτε.

Οχι ομως για τον Μητσοτάκη, που όπως αποδείχθηκε, δεν ήθελε υποψήφιο της ΝΔ στον Πειραιά για να κερδίσει, αλλά για φερεντζέ ότι δεν στηρίζει κι αυτός τον νυν δήμαρχο.

Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο κι ο Κούλης κουμπάρο.

Ετσι όταν ο κ.Κορκίδης είδε όλα τα στελέχη της ΝΔ να είναι, με εντολή Κυριάκου στην συγκέντρωση υποψηφίων του κ.Μώραλη, κατάλαβε ότι εαν δεχθεί θα διασυρθεί ως λαγός του Μώραλη και πολύ ορθώς απεσύρθη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.