Ο Τράγκας βλέπει μεγάλα ποσοστά για τον Τσίπρα και ικετεύει τον Καραμανλή να βοηθήσει τον Μητσοτάκη (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στο θέμα του Κώστα Καραμανλή και στα όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες, αναφέρθηκε στα Παραπολιτικά ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό και εξέφρασε την ανησυχία του για τα υψηλά ποσοστά που θα λάβει, όπως είναι αναμενόμενο, ο Αλέξης Τσίπρας στις επόμενες εκλογές. «Παιδιά, ξεκαθαρίστε τα, γιατί θα πέσετε σε δημόσια χλεύη. Και εσύ Κώστα, θα πέσεις σε δημόσια χλεύη. Ξεκαθαρίστε τα παιδιά, γιατί βλέπω τον Τσίπρα με διψήφιο και κοντά στις Προεδρικές μία από τα ίδια με το 2015» είπε ο Γιώργος Τράγκας, αναφερόμενος και σε στελέχη του κόμματος που δηλώνουν «καραμανλικοί», αλλά βρίσκονται -όπως για παράδειγμα η Κ.Παπακώστα- στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Κώστα είναι ντροπή, αυτό που συμβαίνει δεν είναι έντιμο. Ο Μητσοτάκης είναι αυτός που είναι, αλλά δεν είναι έντιμο. Να παίρνεις ‘μισθό’ από τις ψήφους των νεοδημοκρατών και ταυτόχρονα να βγαίνουν όλοι αυτοί και να δημιουργούν σύγχυση και να ροκανίζουν τη ΝΔ. Αυτά είχα να σου πω, γιατί αυτά ανιχνεύω» συνέχισε ο Γιώργος Τράγκας.

Ο Γιώργος Τράγκας εκφράζει την ανησυχία της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας πως δεν θα έχει ολοκληρωτική στήριξη από την εκλογική βάση του κόμματος. Εξάλλου η εκλογική βάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι καραμανλική, με τους μητσοτάκηδες και την ακροδεξιά παρέα τους να εκπροσωπούν μια θλιβερή μειοψηφία. Και είναι βέβαιο πως οι επιθέσεις κατά του Καραμανλή από το σύστημα Μαρινάκη – Μητσοτάκη δεν θα περάσουν έτσι. 

Ακούστε το ηχητικό

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.