Ευτυχώς ο Καραμανλής αντιστάθηκε στις επιδιώξεις του Μητσοτάκη και της παρέας του

Αντιπαρερχόμαστε το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης ξέθαψε μια διαρροή του Wikileaks από το 2011 για να την παρουσιάσει ως… «σημερινή αποκάλυψη». Μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους αθλιότητες.

Δε μπορούμε όμως να μη σταθούμε στο – εθνικά επικίνδυνο – ατόπημα του να αποκρύψει ότι η το έγγραφο έκανε λόγο για διπλή ονομασία, και όχι erga omnes. Προτιμά ο κ. Μητσοτάκης να ξεπλένει τον Γκρουέφσκι αλλά λησμονεί την εθνικά υπεύθυνη στάση του Κων. Καραμανλή να επιμείνει στη χρήση erga omnes, θέση που προωθεί σθεναρά ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος προς πάσα κατεύθυνση και με κάθε δυνατό μέσο.

Ξεχνά επίσης ο κ. Μητσοτάκης τις μυστικές συμφωνίες των υπογείων καναλιών, που αργότερα έριξαν τον πατριώτη Καραμανλή, για ονομασία με σκέτο «Μακεδονία».

Δυστυχώς για αυτόν, εμείς θα είμαστε εδώ να του το θυμίζουμε…

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.