Σχέδιο πολιτικής εξόντωσης κατά του Κώστα Καραμανλή, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ένα άρθρο – λίβελος κατά του Κώστα Καραμανλή δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα προσκείμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Ένα εξαιρετικά επιθετικό άρθρο που βαφτίζει τον Κώστα Καραμανλή καταστροφέα της χώρας και υπεύθυνο για την χρεοκοπία της.  Άρθρο που παραπέμπει στην μαύρη πασοκική προπαγάνδα του 2010 όταν ο επίορκος Γιώργος Παπανδρέου είχε ήδη προ αποφασίσει την υπαγωγή της χώρας στο Δ.Ν.Τ  και είχε εξαπολύσει καταιγισμό επιθέσεων κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή προκειμένου να δικαιολογήσει τις ολέθριες αποφάσεις του. 

Θα ήταν απολύτως αδιάφορο, καθότι κάθε μέσο έχει δικαίωμα να δημοσιεύει την κριτική του, ακόμα και την πιο σκληρή η την πιο άδικη κατά πολιτικών.  Και εδώ στο Ολυμπία σπανιότατα κάνουμε κριτική σε ιστοσελίδες για τις απόψεις τους, ακόμα και αν είναι συκοφαντικές για το ίδιο το Ολυμπία, διότι πιστεύουμε ακόμα ότι η διαφθορά στην Ελλάδα στεγάζεται στα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Εδώ όμως υπάρχουν δύο εξαιρετικά σημαντικά στοιχεία. Πρώτον ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποτελεί προσωπικό υμνολόγιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, φτιάχνοντας αγιογραφίες στο πρόσωπο του τις οποίες δεν συναντούμε ούτε στα επίσημα μέσα της Νέας Δημοκρατίας.

Δεύτερον, ότι για το συγκεκριμένο άρθρο έχει δαπανηθεί άγνωστο ποσό για την προώθηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Δηλαδή, το συγκεκριμένο άρθρο δεν είναι απλώς ένα άρθρο γνώμης, αλλά μηχανισμός επιβολής γνώμης καθότι χρηματοδοτείται η προώθηση του. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για χρηματοδοτούμενη αποδόμηση του έργου και της προσωπικότητας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

 Ένα μέσον λοιπόν που υμνεί συστηματικά προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιτίθεται προσωπικά και μεθοδικά, με επαγγελματικό τρόπο στον Κώστα Καραμανλή.

Ένα μέσον που αναλώνεται στην προβολή της προσωπικής ζωής του Κυριάκου Μητσοτάκη, τις προσωπικές του στιγμές, την σφυρηλάτηση και την διαφήμιση της προσωπικότητας του.  Δεν τίθεται λοιπόν το ερώτημα εάν ο Μητσοτάκης γνώριζε. Σε συνδυασμό με τις προηγούμενες αποκαλύψεις μας για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται από λογαριασμούς που πρόσκεινται στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Κώστας Καραμανλής, πλέον καθίσταται ξεκάθαρο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εξαπολύσει σχέδιο πολιτικής εξόντωσης του πρώην πρωθυπουργού.

F2794FC4-E86D-47B7-8354-CC4DEBEC3AF9

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.