Εμποροι ”πατριωτισμού”-Μύθοι και πραγματικότητα

η εικόνα προφίλ σαςΓράφει ο Γιώργος Αθανασίου

Τι σημαίνει ο όρος Αρχαία Ελλάδα;

Χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον Ελληνικό κόσμο στην περίοδο της αρχαιότητας.

Στον όρα αυτό περιλαμβάνονται περιοχές όπου εγκαταστάθηκαν και διαβίωσαν Ελληνικοί πληθυσμοί.

Ετσι λοιπόν,έχουμε και λέμε:Ελληνικοί πληθυσμοί στην Κύπρο,στην Ιωνία,στην Μεγάλη Ελλάδα (Νότια Ιταλία και Σικελία),στις ακτές της Μεσογείου έως τον Ευξεινο Πόντο.

Πάρα πολύ ωραία.Τι θέλουν λοιπόν οι πατριδοκάπηλοι που με κάθε τρόπο προσπαθούν να συσπειρώσουν κόσμο γύρω τους,που τρέφουν αγνά Πατριωτικά αισθήματα;

Να αναβιώσουν την Μεγάλη Ελλάδα;Την ανασύσταση του αρχαίου Ελληνικού κόσμου;.

Δηλαδή ο Μητσοτάκης,ο Σαμαράς,ο Κασιδιάρης,ο Αδωνις και οι υπόλοιποι που τυλίχθηκαν με την Ελληνική σημαία σας έχουν πει καθαρά ότι αυτό επιχειρούν;

Σας μίλησαν δλδ για μεγαλοϊδεατισμό ή πρόσκαιρα προσπαθούν να αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές γνήσιων πατριωτών προς άγραν ψήφων;

Πρέπει κάποια στιγμή να συνενοηθούμε.Πως;Με ύβρεις,τρομοκρατία σε εμφυλικό τοπίο;.

Σήμερα λοιπόν επιχειρήται να διαχαστεί ο λαός και να χωριστεί σε προδότες και μη προδότες,εθνομηδενιστές και υπερπατριώτες.

Αφορμή οι εξελίξεις στα γειτονικά μας Σκόπια με την ονοματοδοσία.

Το ιδεώδες ήταν να μην υπάρχει ο όρος Μακεδονία.Χαίρω πολύ…

Τόσες μέρες γράφω,μιλάω ότι η χρήση του ονόματος Μακεδονία ήταν από την αρχή μια πραγματικότητα και κάνουμε τώρα ότι το ανακαλύψαμε.

Το θέμα λοιπόν είναι πραγματικό,δεν είναι άσκηση επί χάρτου,ούτε καν επιτραπέζιο.

Ο ”σλαβομακεδονισμός” υπάρχει από το μακρινό 1903.Δεν το αντιλήφθηκαν εδώ στην Ελλάδα;

Δυστυχώς δεν τολμούν να πούνε ότι κάποιοι διαπραγματεύτηκαν και κατέληξαν στο  ”ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”,έβαλαν τον πύχη για την λύση σ΄αυτό το όνομα!!!

Οι ευθύνες τα τελευταία 25 χρόνια βαραίνουν 100% τα δύο κόμματα εξουσίας (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)  με τις γλύστρες που διέπραξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Τώρα ας κάτσουν όλοι μαζί να συνενοηθούν και να βγούνε τίμια στον Ελληνικό λαό να του πούνε την αλήθεια για τα εγκλήματα που έκαναν.

Αυτά λέω τόσες μέρες και μερικοί ΄΄φουκαράδες΄΄ ,αφελείς και αμαθείς συμπατριώτες μου -πλην τίμιοι-συντάσονται με τους έμπορους και κερδοσκόπους του Πατριωτισμού και περνούν σε προσωπικές επιθέσεις μη καταλαβαίνοντας ότι το σχέδιο της ΝΔ με την πρόταση μομφής δεν ήταν το όνομα των Σκοπίων,αλλά η πτώση της κυβέρνησης,έτσι ώστε να ξαναγατζωθούν στην εξουσία ή την καρέκλα -που πολλοί λέτε- για να μπορέσουν να αποτρέψουν αυτό που έρχεται εναντίων τους,όπως οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα.Να σταματήσουν την δικαιοσύνη.

Στην παρούσα χρονική στιγμή,στην αρχή της τουριστικής περιόδου,λίγο πριν την έξοδο μας από τα μνημόνια να πέσει η κυβέρνηση και αυτό θεωρείται Πατριωτική πράξη ευθύνης…και ο λαός πιστευει ότι όλο αυτό έγινε από την αντιπολίτευση για το όνομα της γείτονος χώρας.Αυτός και μόνο αυτός ήταν ο σκοπός τους:Πτώση τις κυβέρνησης και εκλογές!!!

Στον αντίποδα ο μόνος καθαρός στην  θέση του ο Π.Καμμένος που είπε ΟΧΙ σε ποιοιοδήποτε όνομα που θα περιέχει το όνομα Μακεδονία.

Με αυτό το ΟΧΙ,η συμφωνία αν και όταν φτάσει στην βουλή των Ελλήνων,θα είναι το μεγάλο στοίχημα και η ευκαιρία να πέσουν οι μάσκες των ψευτοπατριωτών.

Τότε θα ξεχωρίσουμε τους πραγματικούς πατριώτες από τους πατριδοκάπηλους,τότε κάποιοι θα δικαιωθούν για αυτά που αποφάσισαν αυτές τις μέρες,άσχετα αν ορισμένοι με το έτσι θέλω ήθελαν να παρουσιάσουν κάτι άλλο.

Ιδού η ρόδος,ιδού και το πήδημα….

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.