Επίθεση με βιτριόλι: Συνελήφθη η 35χρονη

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 35χρονης που είχε προσαχθεί ως ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η 35χρονη γυναίκα προσήχθη το πρωί της Πέμπτης στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται χαρακτηριστικά πως: “Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020”.

Σημειώνεται ότι πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται και δεύτερη προσαγωγή για την υπόθεση. Όπως ανέφερε νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναμένεται να προσαχθεί μία γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως προμήθευσε το βιτριόλι στην φερόμενη ως δράστιδα.

Στην κατοχή της 35χρονης βρέθηκε μια τηλεκάρτα – με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί – καθώς και μια περούκα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εταιρεία στην οποία εργάζεται η 35χρονη είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η Ιωάννα και οι δύο γυναίκες κατάγονται από τον ίδιο νομό, την Αιτωλοακαρνανία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας έφτασαν στα ίχνη της, έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN το κίνητρο ήταν η ερωτική αντιζηλία αλλά μέχρι στιγμής το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που δικαιολογεί τη ζήλια της 35χρονης απέναντι στην Ιωάννα είναι ένα αίτημα φιλίας στο Facebook. Σύμφωνα με τις Αρχές, η 35χρονη χωρίς καμία αμφιβολία είναι αυτή που έριξε το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.