Καλλιθέα: Έτσι είναι η γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη – Πού καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ. – ΒΙΝΤΕΟ

Εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, αφού, όπως μετέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης το MEGA, η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται από κάμερες, μαρτυρίες και στοιχεία να έχει προσδιορίσει τη μορφή, την κίνηση και τη φυσιογνωμία της γυναίκας που της επιτέθηκε.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως «δεν υπάρχει ακόμα αναγνώρισή της και συνεχίζονται οι προσπάθειες να καταθέσει η 34χρονη με πιο σαφή στοιχεία», ενώ οι μαρτυρίες και οι καταγραφές που υπάρχουν, δείχνουν μια εικόνα διαφορετική από αυτήν που γνωρίζαμε αρχικά. Η δράστις περιγράφεται σαν νεαρής ηλικίας, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης.

Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί καταλήγουν στη συγκεκριμένη γυναίκα από μία σειρά πληροφοριών και μαρτυριών, ενώ φαίνεται να μοιάζει με κάποιες από τον κύκλο των μέχρι στιγμής υπόπτων. Βέβαια δεν έχουν σαφή εικόνα του προσώπου, αλλά από τη φυσιογνωμία, τον σωματότυπο προσομοιάζει με μία από τις υπόπτους.

Ταυτόχρονα, σημειώνεται πως η 34χρονη δεν έχει μιλήσει παρά μόνο για κάτι που το έχει πει ασαφώς με το επαγγελματικό της περιβάλλον με κάποιες από αυτές τις δύο γυναίκες να έχουν ακλόνητο άλλοθι. Επίσης υπάρχουν σενάρια που εξετάζονται εκτός επαγγελματικού χώρου, αλλά και πάλι εμφανίζονται άλλοθι.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.