ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΗΡΘΕ η ώρα να το ΧΩΝΕΨΕΙΣ!!!

η εικόνα προφίλ σας, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο Γεώργιος Αθανασίου

ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ για πολλούς από εσας που ψηφίσατε ΝΔ,ελπίζοντας ότι κάτι μπορούν να κάνουν για την ονοματοδοσία των Σκοπίων….

ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΤΕ το παραμύθι που δήθεν έπαιζαν με κάτι ψιλοδιαφωνίες με την Συμφωνία των Πρεσπών!!!

Αντε τώρα να δω ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ…

Ενα πράγμα να ξέρετε φίλες και φίλοι μου,ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ,διότι ήξερα το πρόστυχο πολιτικό παιχνίδι που έπαιζε η ΝΔ.

Μερικοί εμπαθείς και δήθεν ”πατριωτάκια” δεν θέλανε να καταλάβουν γιατί διακατέχονταν ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΜΟΝΕΣ!!!!


ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ διότι ότι έλεγα είναι γραμμένα και  στο fb αλλά και εδω στη ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ (ιστοσελίδα μου)


ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ και απέναντι στα παιδιά μου,για τον διαδικτυακό και όχι μονο αγώνα μου,στο θέμα της ονοματοδοσίας ,γιατί έλεγα αυτά που αγωνιζόμουν, με ειλικρίνεια και επιχειρήματα,άλλοι είχαν γράσσα στα μάτια και δεν έβλεπαν τίποτα!!!


ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ,διότι μέσα από τα social media αποκαλύπταμε τον αλήτικο πολιτικό λόγο της ΝΔ,αλλά εσείς προτιμούσατε να διαβάζετε αυτά που ικανοποιούσαν τις εμμονές σας και να ακούτε αυτά που ηχούσαν ωραία στα αυτιά σας.


ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΩΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στο έγκλημα που διέπραξαν οι κύριοι της ΝΔ και επισφραγίστηκε σήμερα στη βουλή…


Ούτε προδότες θα σας πω,ουτε ανθέλληνες θα σας πω ποτέ,μα μόνο ΗΛΙΘΙΟΥΣ που δεν καταλαβαίνατε το συναινετικό ρόλο που διαδραμάτισε η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ για την ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!!!


Ενα μόνο πράγμα θέλω,να ανασύρρετε στην μνήμη σας (όσοι διαθέτεται),τι έλεγαν πολιτικοί και κόμματα διαχρονικά για το θέμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!Αν μπορέσετε να το απαντήσετε στον εαυτό σας,δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε άλλο για τον ρόλο όλων,είτε είναι στην μια πλευρά της πλάστιγγας,είτε στην άλλη….


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ το κακό αφήγημα που σου είπαν και να βλέπεις απέναντί σου την ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ απέδειξαν πόσο μικροί είναι για αυτό που τους στείλατε να επιτελέσουν ως Εθνικό καθήκον.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ…..

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.