Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Πανελλαδικών

Στις 7 Ιουνίου θα ξεκινήσουν φέτος οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων. Μια ημέρα νωρίτερα, στις 6 Ιουνίου, θα ξεκινήσουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

Οι μαθητές των Γενικών Λυκέιων θα ξεκινήσουν με το μάθημα των Νέων Ελληνικών. Σημειώνεται πως φέτος οι υποψήφιοι θα εξεταστούν μόνο με το νέο σύστημα, το οποίο εφαρμόστηκε για πρώτη φορά πέρυσι. Θα δώσουν τέσσερα σύν ένα προαιρετικό μάθημα για να μπορέσουν να «ξεκλειδώσουν» σχολές κι από το δεύτερο πεδίο.

Οι επόμενες τρεις ημέρες εξετάσεων αφορούν σε μαθήματα προσανατολισμού (9-14/6) και οι δύο τελευταίες, το μάθημα της Βιολογίας (16/6 και γενικής Παιδείας και προσανατολισμού) και Μαθηματικά και Ιστορία (19/6).

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ ξεκινούν στις 6 Ιουνίου επίσης με το μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας. Στις 8 Ιουνίου θα εξεταστούν στα Μαθηματικά και στο διάστημα 10-21/6 θα εξεταστούν στα μαθήματα ειδικότητας.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.