“Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της δημοσιογραφίας”

Ενα θέμα κυριάρχησε χθες στα δημοσιογραφικά (και όχι μόνο) γραφεία και είχε να κάνει με τις απολύσεις τριών δημοσιογράφων από την εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ».

Πολλές ήταν και οι (οργισμένες) αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια όπου όλοι αναρωτιόντουσαν πως και το γιατί ενώ εγκαλούσαν την διοίκηση της εφημερίδας για τις απολύσεις των δύο αρχισυντακτών (Χατζηαντωνίου και Αντωνάκος) και του αρθρογράφου Ξανθάκη.

Ανάμεσα στις αντιδράσεις και αυτή της δημοσιογράφου και συγγραφέως Ελενας Ακριτα που τα είπε όλα με ένα λιτό σχόλιο στο facebook:

«Όταν απολύονται δημοσιογράφοι του ήθους και της ποιότητας της Ναταλί Χατζηαντωνίου, του Χρήστου Ξανθάκη και του Κώστα Αντωνάκου, κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της δημοσιογραφίας. Όχι ότι δεν το ξέραμε, απλώς επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά».

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Αλμπάνης σχολίασε:
«Επί δεκαετίες μάς έχουν ζαλίσει τον έρωτα με την αναξιοκρατία που επικρατεί στο Δημόσιο και την αξιοκρατία που χαρακτηρίζει την αγορά. Και καλά τα βύσματα επιπλέουν στο Δημόσιο, ενώ στην αγορά κερδίζουν οι πιο άξιοι κι εργατικοί. Σήμερα απολύθηκαν από το Έθνος ο Χρήστος Ξανθάκης και η Ναταλί Χατζηαντωνίου.Επειδή τυχαίνει να έχω ο ίδιος γνώση της δουλειάς τους, πείτε μου πάλι λίγο για την αξιοκρατία της αγοράς να δω κάτι».

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.