ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ τους υπερχειλισμένους κάδους στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Στις 9 Δεκεμβρίου η “Πρωτοβουλία Γειτονιάς της Αλεξάνδρου Σβώλου”, πραγματοποίησε παρέμβαση σε κάδους στο ”Πάρκο Τσέπης” με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας που παρουσιάζουν οι κάδοι στη Θεσσαλονίκη. Η “Πρωτοβουλία Γειτονιάς της Αλεξάνδρου Σβώλου” φύτεψε συμβολικά τρεις ρίζες δενδρολίβανο και δύο χρυσάνθεμα. Τοποθέτησε τους κάδους ομοιόμορφα τον έναν δίπλα στον άλλον, μάζεψε τα σκουπίδια κι έβαλε παλέτες με τέτοιο τρόπο ώστε οι κάδοι να μένουν στο σημείο, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα. Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε στις 9 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, αυτή η παρέμβαση ”πρότυπο”, δεν κράτησε ούτε μία μέρα!

 

Η φωτογραφία που βλέπετε τραβήχτηκε χθες το βράδυ. Σκουπίδια στο πεζοδρόμιο και πάνω στα καπάκια των κάδων. Μάλιστα, η ”Η Γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου”, δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία στο facebook, έγραψε χαρακτηριστικά, ” η πρώτη ημέρα του προστατευτικού των κάδων δεν πήγε καλά. Αρκεί ένας άνθρωπος ώστε να βγάλει τον κάδο από τη θέση του, να τον αφήσει ανοικτό και να επέλθει το χάος. Μόνο από έναν υπερχειλισμένο κάδο η γειτονιά και πάλι γέμισε σκουπίδια. Όχι το ζήτημα δεν εμπίπτει μόνο στους αρμοδίους φορείς, το θέμα της καθαριότητας είναι και ευθύνη των πολιτών. Καλούμε την Γειτονιά να προστατεύσει τον δημόσιο χώρο της”.  47687666 1961994834104228 2706413065355657216 n Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί αξιέπαινη κίνηση των πολιτών να φτιάξουν μία καλύτερη εικόνα της πόλης, και θλιβερή η κίνηση μερίδας των πολιτών που καταστρέφουν την κίνηση αυτή!(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.