Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που εντοπίστηκαν νεκρές η 17χρονη και η μητέρα της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγικό φινάλε για τη μητέρα και την 17χρονη οι οποίες είχαν εξαφανιστεί από την Κατερίνη από τις 8 Νοεμβρίου. Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν νεκρές.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση αστυνομικών και πυροσβεστικών δυνάμεων, καθώς και της ΕΜΑΚ στην περιοχή “Καρακόλι” της 13ης Εθνικής Οδού Κατερίνης – Ελασσόνας, όπου σε βαθιά και δύσβατη χαράδρα βρέθηκε το αυτοκίνητο με το οποίο έπεσαν η 17χρονη και η μητέρα της που αναζητούνταν εδώ και μέρες.

am1

am3

amn1

 

Το μπλε αυτοκίνητο εντοπίστηκε από drone της Αστυνομίας, στα πλαίσια των ερευνών για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων.

Δείτε το βίντεο:

 

Αυτή την ώρα ψυχολόγοι της αστυνομίας βρίσκονται κοντά στην οικογένεια της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας και της μητέρας της προκειμένου να τους στηρίξουν στο άκουσμα της τραγικής κατάληξης.

Η 17χρονη Μαρία – Ιωάννα αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα. Είχε εξαφανισθεί μαζί με την μητέρα της, στις 8 Νοεμβρίου, από το σπίτι τους στην Κατερίνη. Την ημέρα της εξαφάνισης το κορίτσι γιόρταζε τα γενέθλιά του και η οικογένεια, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι. Τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν. Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές τις προηγούμενες ημέρες έλεγαν ότι η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν είχε ξεκινήσει με την κόρη της, στην οποία είχε αφιερώσει τη ζωή της, για μια βόλτα. Μόλις 26 χιλιόμετρα μακριά από την Κατερίνη, στο δρόμο προς την Ελασσόνα, το μπλε αυτοκίνητο που οδηγούσε η 45χρονη μάνα, βρέθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη χαράδρα, σε βάθος περίπου 120 μέτρων.

Για την αναζήτηση της Μαρίας – Ιωάννας είχε εκδοθεί ambert allert. Ωστόσο όσο περνούσαν οι μέρες οι ελπίδες στέρευαν, αφού καμία πληροφορία δεν είχε δοθεί. Το γεγονός είχε επισημάνει μιλώντας χθες στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.