ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ που καίει των Γεωργιαδη (Αν και ο Αδωνις απειλεί όποιος το δημοσιοποιήσει)


Ηχογραφημένο ντοκουμέντο κατέθεσε ο Πολάκης στην Επιτροπή για ρουσφέτια μεταξύ ΚΕΕΛΠΝΟ και γραφείου του Άδωνι και βαλίτσες με “μαύρο” χρήμα
«Ο κ. Πολάκης κατέθεσε ηχογραφημένο ντοκουμέντο με συνομιλίες μεταξύ του κ. Παπαδημητρίου, ως διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ, με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, κ. Γιάννη Θεοδωράτο. Διαπραγματεύονταν ποιος υπουργός θα προσλάβει, πόσους και ποιους, στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ομολογεί μάλιστα ο κ. Παπαδημητρίου ότι πρέπει να γίνουν οι προσλήψεις γιατί έρχονται εκλογές και άλλα φοβερά, για βαλίτσες με μαύρο χρήμα κτλ.
Το ντοκουμέντο έχει κατατεθεί στη Βουλή, είναι στην ποινική δικογραφία που υπάρχει και ερευνά η Επιτροπή». Αυτά δήλωσε ο Σπύρος Λάππας μιλώντας “Στο Κόκκινο” και τον Στάθη Σχινά για την Εξεταστική Επιτροπή που είναι σε εξέλιξη. «Μετά από δικαιολογίες, κόλπα και υπεκφυγές, μία γραμμή Μαζινό απέναντι στην Επιτροπή, τελικά διατάξαμε την βίαια προσαγωγή του για την επόμενη Τρίτη το μεσημέρι. Αν δεν έρθει οικεία βουλήση, θα έρθει “σιδηροδέσμιος”», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λάππας.
Θα καταθέσει έτσι στην Επιτροπή «ο κ. Παπαδημητρίου, που “διοικούσε” ως διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ από την ημέρα ίδρυσής του μέχρι πριν λίγο καιρό … επί 25 συναπτά χρόνια». Οι ερωτήσεις προς τον κ. Παπαδημητρίου «θα διατυπωθούν, θα τις ακούσει το Πανελλήνιο και αν θέλει, απαντάει», είπε σε άλλο σημείο. Αυτός υπογράφει όλες τις συμβάσεις, όλες τις προσλήψεις … το ΚΕΕΛΠΝΟ δαπανούσε 60 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο, από κακτική επιχορήγηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και 200 εκατ. δάνεια … αυτά τα 200 εκατ. ευρώ δάνεια για εκστρατείες ενημέρωσης του κοινού έχουν πάει σε φίλους, κουμπάρους, πολιτικά τζάκια και οικογένειες, αδερφού εγγόνια, ανήψια, θείους, παπούδες.
Αναφερόμενος στην κατάθεση της πρώην προέδρου του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ Τζένης Κρεμαστινού, ο κ. Λάππας είπε ότι «τα ουσιώδη δεν απαντήθηκαν … δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πρόσωπο που ουσιαστικά διηύθυνε το ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν ο κ. Παπαδημητρίου, ο διευθυντής, 25 χρόνια. Ήξερε πρόσωπα, καταστάσεις, πράγματα, θέματα, προβλήματα».
Πρόσθεσε ακόμα ότι αν στις προηγούμενες Επιτροπές όπως για τα δάνεια των κομμάτων υπήρχε μία έκπληξη, “εδώ θα σηκωθεί η τρίχα της κεφαλής. Μιλάμε για απίστευτο πάρτι, απίστευτη ρεμούλα, σήψη του πολιτικού συστήματος και επιτομή της πελατειακής αντίληψης. Υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις και κεφάλαια που αφορούν μόνο το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ήδη, τελείωσε η έρευνά μας για το Ερρίκος Ντυνάν, το ίδιο κι εκεί. Έπεται η έρευνα στο φάρμακο, όπου μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια μαύρο χρήμα”.
Ακούστε το ηχητικό παρακάτω.

6FA1E85C-B613-4ECD-88AF-2C2989D16A42

ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ!

https://www.youtube.com/watch?v=0GMyrNlZYnMrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.