”Oι εισβολείς” στο Πεντάγωνο και η δημοσιογραφία της παραπληροφόρησης (ΒΙΝΤΕΟ)

η εικόνα προφίλ σας Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Πολλές φορές  εχω ασκήσει σφοδρή κριτική σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ για την παρέκλιση τους απο τα αληθινά γεγονότα ή επιλεκτική χρήση ειδήσεων.
Σήμερα λοιπόν με αφορμή την εκπομπή του ΜΑΝΕΣΗ στον ALPHA με θέμα την εισβολή του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ στο ΥΠΕΘΑ ακούστηκαν απίστευτα πράγματα και εσκεμμένα παραπληροφορούσε τους τηλεθεατές οτι για πρώτη φορά γίνεται τέτοια εισβολη στην καρδιά του Στρατού και υπήρξε ανύπαρκτη κινητοποιήση απο πλευράς Πενταγώνου ώστε να επιβάλει μέτρα για τέτοιου είδους ΄΄εισβολείς”.
Δεν θα συνεχίσω να γράφω άλλα,ξέρουμε το μένος του ΜΑΝΕΣΗ απέντι στον νυν υπουργό Αμυνας,του αφιερώνουμε το παρακάτω βιντεάκι (το ξέχασε μάλλον) και ας μας πει ο ΜΑΝΕΣΗΣ τι έλεγε τότε και αν αυτά που υποστήριξε σήμερα τα έλεγε δημόσια το 2012.
Για την ιστορία οι διαμαρτυρόμενοι ξήλωσαν τα μεταλλικά ρολά της εισόδου και μπήκαν στο προαύλιο του υπουργείου. Οι εργαζόμενοι προσπαθούν να μπουν και στα γραφεία στο κυρίως κτίριο του υπουργείου,όπου τελικά παραμένουν στα σκαλοπάτια του υπουργείου και συνεχίζουν κ.ΜΑΝΕΣΗ την διαμαρτυρία τους.
Φυσικά και δεν υποτιμούμε και δεν δίνουμε άλλοθι σε τέτοιου είδους ακτιβιστικές ενέργειες από όποιους και αν προέρχονται.
Αλλά άλλο η πληροφόρηση και άλλο η επιλεκτική  παραπληροφορηση.
Δείτε την εισβολή στο Υπουργείο Άμυνας από εργαζόμενους το 2012
https://www.youtube.com/watch?v=I0QMTA2HtH4rn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.