Στο ΥΜΑΘ με τα τρακτέρ τους αγρότες – Πέταξαν κροτίδες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αγρότες έκαναν αισθητή την παρουσία τους με το που έφτασαν στο ΥΜΑΘ, πατώντας τις κόρνες των τρακτέρ τους αλλά και πετώντας κροτίδες, στον εξωτερικό χώρο του υπουργείου.
Στο σημείο βρίσκονται εκπρόσωποι αγροτών από το συντονιστικό της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, οι οποίοι θα θέσουν τα αιτήματά τους στο γραφείο του πρωθυπουργού.
Μετά τη συνάντηση με την κ. Νοτοπούλου εκπρόσωποι των αγροτών προχώρησαν σε δηλώσεις.
«Κινητοποιημένοι αγρότες από όλη την Ελλάδα, καταθέσαμε κείμενο με το οποίο γνωστοποιήσαμε την απόφασή μας να γίνει η συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς, ώστε να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος που θα δώσει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα του αγροτικού πρωτογενούς τομέα. Η συνάντηση ζητήσαμε να γίνει το δυνατόν συντομότερο. Από την πλευρά του πρωθυπουργικού γραφείου, η κυρία Νοτοπούλου μας διαβεβαίωσε ότι θα εργαστούν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση άμεσα», τόνισε ο εκπρόσωπος των αγροτων, Μαυρουδής Μηντσιούδης.
Ο Στέργιος Λίτος, επίσης εκπρόσωπος των αγροτών, σημείωσε με τη σειρά του: «Μία η ώρα το μεσημέρι όλοι οι κινητοποιημένοι αγρότες, από όλα τα μπλόκα, είναι καλεσμένοι στο μπλόκο του Προμαχώνα, που βρίσκεται στο Λευκώνα για να δυναμώσουμε τον αγώνα μας. Κανένας αγρότης δεν φεύγει από το δρόμο, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας».
https://www.youtube.com/watch?v=MGAKuNKLflwrn
https://www.youtube.com/watch?v=5cwfwBtV-Iorn
https://www.youtube.com/watch?v=c4g56V6wcHIrn
https://www.youtube.com/watch?v=TZP0cnElq0Ern

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.