ΜΟΥΡΙΝΙΟ: «ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ, αλλά δεν έχουμε παίκτες σκύλους»

Στο https://www.tanea.gr διαβάσαμε:

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά τη νέα ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον για το πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στην έλλειψη παικτών που τρέχουν και πιέζουν ασταμάτητα από το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του για άλλη μια φορά και άσκησε και πάλι κριτική στους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου:

«Δεν έχει να κάνει με συστήματα. Έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά των παικτών και εμείς δεν έχουμε πολλούς, με όλο το σεβασμό, τρελούς σκύλους. Εννοώ αυτούς που θα δαγκώσουν την μπάλα και θα πρεσάρουν συνέχεια. Δεν έχουμε πολλούς με αυτό το πνεύμα».

Για τα θετικά που είχε η εμφάνιση της Γιουνάιτεντ παρά την ισοπαλία με την Σαουθάμπτον: «Παίξαμε πολύ καλά στα τελευταία είκοσι λεπτά του ημιχρόνου, μεταφέραμε τη μπάλα στους επιθετικούς και την αφήναμε σε αυτούς τη σωστή στιγμή, κάναμε σωστές πάσες παίζαμε απλά και διαβάζαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ξανά κάναμε τα ίδια λάθη, χάναμε τη μπάλα πολλές φορές στο χώρο του κέντρου. Όταν δεν καταλαβαίνουν οι παίκτες πως το απλό παιχνίδι είναι ιδιοφυές ειδικά σε κάποια σημεία του γηπέδου και συνεχίσουν να κάνουν περίτεχνες ενέργειες, είναι δύσκολο να έχεις συνέχεια».

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.