Εξαιρετικά περίεργη η μη πρόσκληση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην ομιλία Πομπέο

Αντιθέτως, ο Θεοδωρικάκος ήταν στην πρώτη γραμμή. Καθώς και το μισό υπουργικό συμβούλιο. Η είδηση αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον διότι οι αμερικάνοι πάντα διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τον εκάστοτε υπουργό προστασίας του πολίτη. Όπως επίσης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θεωρείται από τους αμερικανούς πετυχημένος υπουργός, καθώς ήταν αυτός που εξάρθρωσε την 17 Νοέμβρη. Η μη πρόσκληση του λοιπόν είναι εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση.

Στην ομιλία του Αμερικανού ΥΠΕΞ παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, Επενδύσεων και Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης, Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, Παιδείας Νίκη Κεραμέως, Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης, ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ο διπλωματικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα Βαγγέλης Καλπαδάκης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ουνέσκο Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.